• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Simpel & Puur

Glutenvrij en lactosevrij genieten met meer dan 70 recepten

Sanne van Lierop

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2023

    €27.99

Simpel & Puur

Glutenvrij en lactosevrij genieten met meer dan 70 recepten

Sanne van Lierop

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€27.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Puur koken, eten en bovenal: genieten

Simpel & Puur staat vol met meer dan 70 even simpele, kleurrijke als lekkere recepten die bewijzen dat een gezond gluten-, lactose- en geraffineerd suikervrij eetpatroon niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Van smokey bloemkooltaco’s met mangoavocadosalsa tot fluffy citroenpancakes met zelfgemaakte wildebessencompote, van groene shakshuka met pesto tot zoete aardappelbrownies. Niet alleen voor mensen met een voedselintolerantie of -allergie, maar voor elke levensgenieter die dankzij dit voedingspatroon lekkerder in zijn of haar vel komt te zitten.

Toen Sanne van Lierop om gezondheidsredenen gluten- en lactosevrij ging eten, besloot ze zelf de recepten te gaan ontwikkelen waar ze als bourgondische Brabantse zo'n behoefte aan had. Op Instagram (@sannevanlierop) en haar blog deelt ze dagelijks recepten om het zoveel mogelijk mensen zo makkelijk mogelijk te maken om voedzaam, glutenvrij, lactosevrij, geraffineerd suikervrij en vaak ook vega(n) te eten.



Sanne van Lierop (1999) kampt al sinds haar eerste levensjaar met reuma, waardoor ze langdurig medicatie moest gebruiken die haar darmwand beschadigde. Dit had een glutenallergie en een lactose- en glucose-intolerantie tot gevolg. Daarop besloot ze de recepten te gaan ontwikkelen waar ze als bourgondische Brabantse zo'n behoefte aan had. Op Instagram (@sannevanlierop) en haar blog deelt ze deze recepten dagelijks om het zoveel mogelijk mensen zo makkelijk mogelijk te maken om voedzaam, glutenvrij, lactosevrij, geraffineerd suikervrij en vaak ook vega(n) te eten. Auteursfoto Mitchell van Voorbergen

Specifications

  • Publisher
    Spectrum
  • Edition
    1
  • Pub date
    Oct 2023
  • Pages
    216
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    248 x 178 x 27 mm
  • Weight
    789 gram
  • EAN
    9789000390472
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€35.00
Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€33.99
5 Ingrediënten Mediterraan

5 Ingrediënten Mediterraan

Jamie Oliver
€33.99
Brutto

Brutto

Russell Norman
€34.99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€25.99