• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Sous-Vide koken thuis

VacuUmgaren voor maximaal smaakbehoud

Steven Sanders & Sabrina Crijns

All bindings and editions

Sous-Vide koken thuis

VacuUmgaren voor maximaal smaakbehoud

Steven Sanders & Sabrina Crijns

Hardback / bound | Dutch
  • out of stock
€28.50
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Sous-vide is een eenvoudige kooktechniek waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in water met een constante temperatuur onder de 99 graden. Daardoor behoudt het voedsel zijn volle smaak en gaan er geen waardevolle voedingsstoffen verloren. Je serveert gegarandeerd een perfect gegaard gerecht. De techniek wordt al jaren in de horeca gebruikt, maar vindt nu ook haar weg naar de thuiskok. Sous-vide koken thuis is de ideale gids en inspiratiebron. In de inleiding gaan de auteurs dieper in op de kooktechniek, de apparatuur, de voordelen, de ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn voor sous-vide. Daarna volgen meer dan 75 recepten die laten zien hoe makkelijk je het vacuümgaren onder de knie krijgt. En zodra je van het malse vlees, de sappige vis of de smaakvolle groenten hebt geproefd, wil je ze nooit meer anders bereiden. Buikspek met bierlak en zilveruitjes, Gevulde kipfilet, Fris slaatje van crunchy eendenborst, Perfect gegaarde zalm met een romige dillesaus, Tarbot met prei en tomatenconfit, Rozemarijnaardappeltjes, Witloof met sinaasappel, Rabarber met amandelkruim… Komt het water je al in de mond?

Specifications

  • Publisher
    Manteau
  • Edition
    1
  • Pub date
    Apr 2019
  • Pages
    224
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    247 x 177 x 26 mm
  • Weight
    855 gram
  • EAN
    9789022336014
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Chez Bijdendijk

Chez Bijdendijk

Joris Bijdendijk
€34.99
Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€33.99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€35.00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€34.99  €29.99
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€34.99