• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Vleesch

100x een plantaardige ode aan vleesklassiekers

De Vegetarische Slager, José van Mil & Fleur van Mil

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2021

    €27.99

Vleesch

100x een plantaardige ode aan vleesklassiekers

De Vegetarische Slager, José van Mil & Fleur van Mil

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€27.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

‘Ik vind vlees zo lekker dat ik het vegetarisch maakte,’ zegt oprichter van De Vegetarische Slager Jaap Korteweg. Een decennium geleden maakte het publiek in een nostalgisch slagerijtje op het Haagse Spui kennis met de eerste plantaardige vleeschproducten van deze slager, en inmiddels zijn de vegan Kipstuckjes en Gehacktballen niet meer weg te denken uit de supermarkten. De Vegetarische Slager groeide in tien jaar uit tot een fenomeen, met verkrijgbaarheid in – intussen – 45 landen.

In Vleesch vind je honderd heerlijcke recepten voor de vleesliefhebber. De recepten zijn verdeeld over vijf eetmomenten: ontbijt, brunch & lunch, lecker snacken, doordeweecks, weeckend en tradities. Vleesch biedt tips en tricks om traditionele feel good-gerechten te hacken, zodat je dankzij De Vegetarische Slager nog steeds je favoriete (familie-) recepten op tafel zet. Op z’n plantaardigst, zonder iets in te leveren aan smaack en beleving.

De Vegetarische Slager, in 2010 opgericht door Jaap Korteweg, heeft als missie de grootste slager ter wereld te worden, maar wél met vegetarisch en plantaardig vleesch. De ambachtelijke slager van toen, met het vleesch van nu. José van Mil is samen met Fleur van Mil partner in Pepper & Salt, waarvoor ze recepten ontwikkelen, foodstyling verzorgen en concepten bedenken en produceren. José werd opgeleid aan de Cordon Blue Cookery School en werkte jarenlang als culinair (hoofd)redacteur en columnist, onder meer bij Libelle en Nouveau. Ook werkte ze mee aan diverse kookboeken. José van Mil is samen met Fleur van Mil partner in Pepper & Salt, waarvoor ze recepten ontwikkelen, foodstyling verzorgen en concepten bedenken en produceren.

Specifications

  • Publisher
    Nijgh & Van Ditmar
  • Edition
    1
  • Pub date
    Oct 2021
  • Pages
    256
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    248 x 198 x 29 mm
  • Weight
    1111 gram
  • EAN
    9789038810874
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€27.50
Gezonde darmen

Gezonde darmen

Annemieke Jansen
€22.99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€25.99
Meesterbakkers

Meesterbakkers

Zineb El Moudden
€25.99