• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Worstbijbel

Van malen tot knopen en van drogen tot roken

Meneer Wateetons & Sjoerd Mulder

All bindings and editions

Worstbijbel

Van malen tot knopen en van drogen tot roken

Meneer Wateetons & Sjoerd Mulder

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€34.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.

Meneer Wateetons is een ster in experimenteren. Op blogs, in tijdschriften en in zijn boeken doet hij op humoristische wijze verslag van zijn experimenten in de keuken en schrijft hij over eten. Als gepromoveerd wetenschapper is hij onderzoekend en sceptisch van aard en schept hij er genoegen in culinaire mythes met de grond gelijk te maken. Meneer is een personage.

Specifications

  • Publisher
    Carrera culinair
  • Edition
    1
  • Pub date
    Feb 2018
  • Pages
    496
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    217 x 163 x 45 mm
  • Weight
    1268 gram
  • EAN
    9789048842261
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€33.99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€35.00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€34.99  €29.99
Grieks!

Grieks!

Georgina Hayden
€27.50