0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Worstbijbel

Van malen tot knopen en van drogen tot roken

Meneer Wateetons & Sjoerd Mulder

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 33,99  € 25,00
Omschrijving

Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.

Meneer Wateetons is een ster in experimenteren. Op blogs, in tijdschriften en in zijn boeken doet hij op humoristische wijze verslag van zijn experimenten in de keuken en schrijft hij over eten. Als gepromoveerd wetenschapper is hij onderzoekend en sceptisch van aard en schept hij er genoegen in culinaire mythes met de grond gelijk te maken. Meneer is een personage.

Specificaties
  • Uitgever
    Carrera culinair
  • Druk
    1
  • Verschenen
    feb. 2018
  • Bladzijden
    496
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    218 x 163 x 45 mm
  • Gewicht
    1282 gram
  • EAN
    9789048842261
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Eten met Nick

Eten met Nick

Nick Toet
€ 25,00
Feest!

Feest!

Diverse auteurs
€ 7,50
Flavour

Flavour

Yotam Ottolenghi
€ 32,00
One Pan Perfect

One Pan Perfect

Donna Hay
€ 32,99
Med

Med

Claudia Roden
€ 32,00