0
2017
2017

2017

Paperback / Ingenaaid | Nederlands
 • Niet leverbaar
€ 19,95
Omschrijving

Wateralmanak, uitgave 2017
Voor u ligt uitgave 2017 van deel 2 van de Wateralmanak. Met deze almanak aan boord beschikt u over de meest actuele vaartechnische informatie die voor een goede tochtplanning en veilige vaart nodig is. Na de handleiding hoe deze almanak te gebruiken, treft u eerst alle vaarwe- gen met hun informatie op alfabet aan. Daarin ook de bedieningstijden van de eventueel aanwezige bruggen en sluizen.
De voorzieningen voor de watersport in Nederland zijn in een apart hoofd- stuk weergegeven. De bedrijven zijn per plaats alfabetisch gerangschikt. Met behulp van symbolen zijn de voorzieningen met nadere bijzonderhe- den vermeld. Zo kunt u in een oogopslag zien wat de betreffende jachtha- ven, watersportvereniging, jachtwerf, reparateur e.d. u te bieden heeft. Aan de binnenzijden van het omslag vindt u alle gebruikte symbolen en een schematische uitleg van de informatie.

In navolging op de officiële Friese naamgeving van een aantal steden en dorpen in Friesland is ook een aantal wateren in Friesland voorzien van de officiële Friese naam. In de Wateralmanak zijn deze wateren onder hun Friese naam gerangschikt. In de 'Alfabetische lijst van wateren en plaatsen' achter in de Almanak kunt u de wateren onder hun Nederlandse naam terugvinden om het zoeken te vereenvoudigen.

Alle gegevens werden ook voor deze druk weer zo veel mogelijk nagetrok- ken, waarbij niet alleen medewerking werd ondervonden van de ANWB- consuls voor recreatie en toerisme, die vrijwillig hun deskundigheid o.a. op het gebied van watersport aan de ANWB ter beschikking stellen, maar ook van de diensten van Rijks- en Provinciale Waterstaat, besturen van water- schappen, polderbesturen, watersportverenigingen en -bedrijven, gemeen- ten, havenmeesters en sluismeesters.

Gebruikers van deze Wateralmanak wordt verzocht om geconstateerde onjuistheden per e-mail te melden aan de Uitgeverij ANWB, Redactie Wateralmanak, watersport-content@anwb.nl.
Wanneer het een brug of sluis betreft die niet overeenkomstig de in deze Wateralmanak vermelde regeling wordt bediend, dan zou deze afdeling, ter behandeling van de klacht, graag een zo nauwkeurig mogelijke opgave willen ontvangen van het tijdstip van aankomst bij de betreffende brug of sluis, het tijdstip van bediening en, wanneer het een brug betreft, een indruk van het wegverkeer.
Verder staat de redactie altijd open voor op- en aanmerkingen die het gebruik van deze almanak ten goede komen.

Specificaties
 • Uitgever
  ANWB Media
 • Verschenen
  feb. 2017
 • Bladzijden
  944
 • Genre
  Watersporten
 • Afmetingen
  210 x 105 x 37 mm
 • Gewicht
  642 gram
 • EAN
  9789018040215
 • Bindwijze
  Paperback / Ingenaaid
 • Taal
  Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Het Zeilboek

Het Zeilboek

J. Peter Hoefnagels
€ 20,99
Alleen op de wereldzeeën

Alleen op de wereldzeeën

Robin Knox-Johnston
€ 19,99
I Love The Seaside Noordzeekust

I Love The Seaside Noordzeekust

Alexandra Gossink
€ 19,99