• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
Film & Televisie & Radio

Film & Televisie & Radio

Nieuw & uitgelicht

De muziekfabriek

De muziekfabriek

Jaap Kooijman
€ 20,00
Making It So

Making It So

Patrick Stewart
€ 32,95
Archive

Archive

Sofia Coppola
€ 72,50
Aaah! Dèle

Aaah! Dèle

Jacques Klöters
€ 20,00
In Hollywood

In Hollywood

Rob van Scheers
€ 29,99

Bekijk aanbod Film & Televisie & Radio

Op deze pagina vindt u boeken die betrekking hebben op film, televisie & radio. Hierbij kan gedacht worden aan (auto)biografische werken van beroemdheden in de media, maar ook aan essays en uiteenzettingen van belangrijke figuren zoals Werner Herzog en Quentin Tarantino. Bekijk onze muziek-pagina voor soortgelijken boeken.

Rubriek
Bindwijze
Taal
Prijs
Verfijn Sluit

73.555 resultaten gevonden voor Film & Televisie & Radio

Taschen-boeken

Ontdek op deze pagina boeken over film, televisie en radio. Hier vind je biografieën van invloedrijke figuren en boeken die zich richten op specifieke thema's en stromingen binnen de wereld van film, televisie en radio. Neem een kijkje op onze Taschen-pagina voor een overzicht van het aanbod. De boeken van Taschen staan bekend om hun hoge kwaliteit en variëren in prijs, afhankelijk van de omvang. Je vindt er boeken van €150, maar ook betaalbare, compactere varianten.

Scenario's

Naast boeken over film bevat deze pagina ook scenario's van bekende films, waaronder die van Quentin Tarantino. Ontdek geschriften van regisseurs zoals Werner Herzog, waarin ze hun visie op film delen. Hoewel het merendeel van de boeken op onze pagina gewijd is aan film, televisie en radio in Nederland, zijn hier ook vertaalde werken van internationaal gerenommeerde artiesten te vinden.

Boeken over film, televisie en radio bij Donner

Op de Kunst & Wetenschap afdeling vind je een gevarieerd aanbod aan kunstboeken, waaronder die over film en televisie. De boeken op deze pagina zijn niet alleen online te bestellen, maar ook verkrijgbaar in onze winkel aan de Coolsingel. Raadpleeg onze contactpagina voor meer informatie over ons adres en de openingstijden, zowel tijdens de feestdagen als daarna.