• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
Architectuur

Architectuur

Nieuw & uitgelicht

Mecanoo

Mecanoo

Francine Houben
€ 69,00
'Hulde aan onze kranige architecte!'

'Hulde aan onze kranige architecte!'

Erica M Smeets-Klokgieters
€ 34,95
Totale ruimte

Totale ruimte

Annette Jansen
€ 24,99
Vrouwen in Architectuur

Vrouwen in Architectuur

Lara Schrijver
€ 39,95
Bruut!

Bruut!

Arjan den Boer
€ 69,95
Meelfabriek CO-OP

Meelfabriek CO-OP

Crimson Historians & Urbanists
€ 39,95

Bekijk aanbod Architectuur

Rotterdam heeft een rijk architectonisch erfgoed, met naoorlogse en moderne bouwwerken die zowel toeristen als stadsbewoners verbazen. Op deze pagina vindt u boeken over architectuur, zowel over het vakgebied als over de verschillende stromingen binnen de architectuur.

Rubriek
Bindwijze
Taal
Prijs
Verfijn Sluit

94.321 resultaten gevonden voor Architectuur

Boeken over architectuur

Boekhandel Donner biedt een breed assortiment aan boeken over architectuur. Bovenaan deze pagina vindt u een lijst met uitgelichte boeken die zijn gekozen door de boekenverkopers van de Kunst & Wetenschap-afdeling. Regelmatig organiseren we evenementen waarbij schrijvers een podium krijgen om over hun boeken te spreken en deze te signeren. Bekijk onze evenementenpagina voor een overzicht van geplande activiteiten. Op onze pagina 'Gesigneerde Edities' vindt u (zolang de voorraad strekt) gesigneerde exemplaren van boeken, waaronder boeken over architectuur.

Architectuurboeken van Taschen

Een belangrijke uitgever die boeken van hoge kwaliteit produceert, is Taschen. Dit bedrijf richt zich voornamelijk op boeken over kunst en architectuur. De variatie in prijs en omvang van deze boeken maakt ze ideaal als cadeau voor liefhebbers van architectuur. Sommige van de boeken behandelen de werken van specifieke architecten, terwijl andere zich richten op verschillende architecturale stromingen. De boeken van Taschen zijn hoofdzakelijk beschikbaar in het Engels en Duits.

Voordeelboeken Architectuur

Tot slot bieden we boeken die zijn afgeprijsd op de aanbiedingen & ramsj afdeling in onze boekhandel. Neem een kijkje op onze Voordeel Kunst & Architectuur-pagina voor een overzicht van afgeprijsde boeken over architectuur. De boeken op onze Aanbiedingen & Ramsj hebben doorgaans een beperkte voorraad, en een herdruk is niet gegarandeerd.