0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Adriaan van Dis signeert KliFi

Adriaan van Dis heeft voor u 45 exemplaren van zijn nieuwe roman 'KliFi - Woede in de republiek Nederland' gesigneerd. Deze verschijnt 16 februari. Wees er snel bij. Bestel nu uw exemplaar, want op = op.

In KliFi van Adriaan van Dis zijn De Oranjes verjaagd, de republiek Nederland likt haar wonden na een orkaan en het volk schikt zich in een president die ontkennen tot kunst heeft verheven. Jákob Hemmelbahn, zoon van Hongaarse vluchtelingen, verbaast zich over de gelatenheid van zijn medeburgers. Geheel tegen zijn aard verzet hij zich en geeft hij een stem aan de slachtoffers van een lokale overstroming. KliFi is een bitter vrolijke vertelling over uit de pas lopen, over onze neiging tot aanpassen en veinzen, en over lastige vriendschappen.

© Carel Schutte


Adriaan van Dis (1946) groeide op in Bergen, te midden van halfzussen en ouders met een Indische (oorlogs)geschiedenis. Van zijn hand zijn: Nathan SidHet beloofde land, In Afrika,Indische duinenDubbelliefdeOp oorlogspad in Japan, FamilieziekOnder het zink. Un abécédaire de ParisDe wandelaar, LeeftochtTikkop uit, StadsliefdeIk kom terug,In het buitengebiedAdje is heel druk enMorfine. De boeken van Adriaan van Dis zijn in vele talen vertaald.

KliFi - gesigneerde editie

KliFi - gesigneerde editie

Wilt u een exemplaar van KliFi - Woede in de republiek Nederland bestellen, voorzien van een handtekening van de auteur? Klik dan op onderstaande button en bestel uw exemplaar. U kunt indien gewenst het boek laten inpakken in cadeaupapier. 

reserveer