0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Bestsellerauteur Herman Koch te gast in Rotterdam

Bestsellerauteur Herman Koch te gast in Rotterdam
do 24 november 201620:00 - 22:30

Op donderdag 24 november is succesauteur Herman Koch te gast in de vijfde editie van literatuurprogramma Boek & Meester. Ernest van der Kwast interviewt de voormalig Jiskefet-icoon over zijn nieuwe, grote roman De greppel. De kern van het programma wordt gevormd door een geestdriftig gesprek, maar er is ook voordracht en ruimte voor vragen uit het publiek.

  • Entree: € 10,-
  • Locatie: Kino | Gouvernestraat 129-133 | Rotterdam

De kern van het programma wordt gevormd door een geestdriftig gesprek, maar er is ook voordracht en ruimte voor vragen uit het publiek.

Herman Koch (1953) was bekend als televisiemaker en is inmiddels wereldberoemd geworden met Het diner. Die roman werd verkocht aan achtenveertig landen en stond wekenlang op de bestsellerlijst van The New York Times. De Amerikaanse verfilming, The Dinner, gaat in 2017 in première.

In De greppel vermoedt Robert Walter, geliefd burgemeester van Amsterdam, dat zijn vrouw vreemdgaat met een van zijn wethouders. En nog wel met die oerdegelijke wethouder die zich inzet voor het milieu. Niet veel later beweert een journaliste dat de burgemeester betrokken is geweest bij het toetakelen van een agent tijdens een Vietnam-betoging. Dan staat opeens zijn vierennegentigjarige vader op de stoep: hij en zijn vrouw willen samen euthanasie plegen.

De greppel gaat over macht, jaloezie en is geestig en verontrustend: een onmiskenbare Herman Koch.

 

Boek & Meester #5

datum: donderdag 24 november 2016

locatie: Kino, Gouvernestraat 129-133, Rotterdam

aanvang: 20:00 uur / deuren open: 19:30 uur

toegang: € 10,-

meer info / kaarten: www.boekenmeester.nl