• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
za 8 juni 202415:00 - 16:30VOLGEBOEKT
georganiseerd door Donner

Bob Popcorn jubileumfeestje

  • Entree: Toegang gratis - aanmelden verplicht
  • Locatie: Theater Boekhandel Donner
Bob Popcorn jubileumfeestje

Op zaterdag 8 juni presenteren Maranke Rinck en Martijn van der Linden hun allernieuwste boek: Verzin en teken met Bob Popcorn! In dit te gekke creatieve doeboek kun je schrijven, lezen en leer je natuurlijk Bob tekenen. Maranke en Martijn maken er op deze dag ook een jubileumfeestje van, want er zijn inmiddels meer dan 100.000 Bob Popcorn boeken verkocht. Kom kijken, luisteren en tekenen en vier dit feestje gezellig met ons mee in Donner! U bent van harte welkom in ons Theater op de 2e etage op zaterdag 8 juni van 15.00 – 16.30 uur.

Dit evenement is volgeboekt

Het is niet meer mogelijk een plaats te reserveren.

Verzin en teken met Bob Popcorn

Verzin en teken met Bob Popcorn

Maranke Rinck & Martijn van der Linden

Een creatief doe-boek voor alle fans van Bob Popcorn

Hoe teken je een verliefde Bob Popcorn? Of een ontplofte Bob? Hoe maak je een verhaaltje of een titel grappig? En wat is een cliffhanger? In dit boordevolle doe-boek laat Bob Popcorn zien hoe je op briljante ideeën komt en hoe je net zo eigenwijs kunt denken als hij.

Met de leukste opdrachten en creatieve schrijf- en tekentips, zodat je moeiteloos geweldige personages, stripverhalen, dialogen en maiskorrel-grappen verzint.

€ 12,99 - reserveer
Maranke Rinck & Martijn van der Linden

Maranke Rinck & Martijn van der Linden

Maranke Rinck (Rotterdam, 1976) schrijft prentenboeken, voorleesverhalen en boeken voor jonge lezers. Voor het prentenboek Tangramkat won ze een zilveren griffel. Het eerste deel van haar populaire serie Bob Popcorn werd bekroond met de Kinderboekwinkelprijs. Maranke werkt vaak samen met haar man, illustrator Martijn van der Linden. Hun prentenboeken zijn o.a. vertaald in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Catalaans, Portugees, Italiaans, Chinees en Koreaans. Bob Popcorn wordt ook uitgegeven in Amerika, Duitsland en Frankrijk. Maranke woont met Martijn en hun drie kinderen in een oude slagerij, aan de rand van Rotterdam. Ze eet geen vlees. Wel veel popcorn. Website: www.marankerinck.nl | www.bobpopcorn.nl

Martijn van der Linden (1979) is een meervoudig bekroond, Zeeuwse kunstenaar en illustrator uit Rotterdam. Hij maakt schilderijen, boeken en illustraties voor jong en oud. Zijn boeken verschijnen over de hele wereld en zijn illustraties variëren van surrealistische dierenportretten en landschappen in kleur, tot stijlvolle en humoristische zwart-wit tekeningen.