0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Boek&Meester #9 met Michael Chabon

Boek&Meester #9 met Michael Chabon
wo 12 april 201720:00 - 22:30
georganiseerd door Donner

De Amerikaanse schrijver Michael Chabon wordt (in het Engels) geïnterviewd door Ernest van der Kwast. Hij vertelt over zijn nieuwe roman Maangloed. Genomineerd in DWDD als Boek van de Maand.

  • Entree: Toegang € 10,- | Kaarten via www.boekenmeester.nl
  • Locatie: Donner podium

Vlak nadat zijn debuutroman De geheimen van Pittsburgh verschenen was, reisde Michael Chabon naar het huis van zijn moeder om een bezoek te brengen aan zijn terminaal zieke grootvader. Op diens sterfbed vertelt zijn opa over het roerige leven dat hij geleid heeft: van de joodse achterbuurten van het vooroorlogse Zuid-Philadelphia tot de opmars van nazi-Duitsland, van de gepassioneerde maar ingewikkelde liefde tussen hem en zijn mysterieuze maar getraumatiseerde vrouw, tot zijn fascinatie met het Amerikaanse ruimtevaartprogramma.

Met Maangloed schreef Chabon opnieuw een literair meesterwerk dat moeiteloos waarheid met fictie vervlecht. Intens, tragikomisch, ontroerend en bovenal: chabonesk.

Boek & Meester is een maandelijks literatuurprogramma. Per editie staat één (inter)nationale topauteur centraal. De kern van het programma wordt gevormd door een geestdriftig gesprek, maar er is ook voordracht en ruimte voor vragen uit het publiek.

Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop