0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Boek van de Week: My Asian Kitchen

Jennifer Joyce gaf de hoofdstukken in haar kookboek titels als 'Pruttelend & Bubbelend', 'Krokant & Gehusseld', en 'Licht, luchtig & IJskoud'. Bekijk die hoofdstukken (en ook de andere) en je gaat bijna vanzelf heerlijk Aziatisch koken - zeker met die heldere en leuke instructies waarmee ze haar boek heeft doorspekt.

Naar het boek

Tekst van de uitgever:
De Aziatische keuken is enorm populair. Het aantal restaurants is toegenomen en in iedere foodhall en op elk foodfestival is Aziatisch streetfood te vinden. Van bao-broodjes, dumplings en sushi tot ramen, curry, noedels en wokgerechten.

Jennifer Joyce laat in My Asian Kitchen met meer dan 120 recepten zien hoe gemakkelijk het is om deze frisse smaken thuis te creëren. Van tataki met knoflookchips & ponzudressing, tom yum en pho tot gegrilde kokosgarnalen met papayasalsa, zoete sojakip en miso-geglazuurde spareribs. Van snack tot salade, uit de hotpot of van de grill, en met een zoete afsluiter.

De buitengewoon eenvoudige recepten worden ondersteund door prachtige fotografie en duidelijke tekeningen. Met My Asian Kitchen heb je alles wat je nodig hebt om de duizelingwekkende diversiteit van de Aziatische keuken bij je thuis te brengen.