• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
za 6 april 202416:00 - 17:30
georganiseerd door Donner

Boekpresentatie Vrijheidsvuur van Hans van Willigenburg

  • Entree: Toegang vrij - zonder reserveren
  • Locatie: Theater Boekhandel Donner | Coolsingel 129 | Rotterdam
Boekpresentatie Vrijheidsvuur van Hans van Willigenburg

Hans van Willigenburg presenteert deze middag vanaf 16.00 uur zijn boek 'Vrijheidsvuur'. M.m.v. Simon Rozendaal en Hans Sibarani.

Als we niet razendsnel veranderen volgens een vaststaande route, zal de mensheid ten onder gaan. Dát is het narratief dat media en activisten ons steeds vaker en steeds dwingender voorhouden. In dit gestresste klimaat zijn er gelukkig ook schrijvers, journalisten, essayisten en wetenschappers – vrije geesten – die het hoofd koel houden. Niet zwichten voor modieuze meningen en publieke druk. Tegen de stroom in durven te bewegen: over democratie, over racisme, over gezag, over klimaat, over landbouw, over migratie, over kunstmatige intelligentie en over geopolitiek. In gesprek met deze vrije geesten haalt schrijver journalist Hans van Willigenburg het beste in zichzelf en in de geïnterviewden naar boven.

Hans van Willigenburg (1963) is de stille zigeuner van de schrijvende journalistiek in Nederland. Hij werkt(e) onder meer voor de Volkskrant, NRC, AD, De Groene, HP/deTijd, Quote en EW.

Vrijheidsvuur

Vrijheidsvuur

Hans van Willigenburg

onbegrensde gesprekken met onafhankelijke geesten

Gesprekken met onder anderen: Sylvain Ephimenco, Arnon Grunberg, Esther van Fenema, Maxim Osipov, Delphine Lecompte, Ewald Engelen, Simon Rozendaal, George Monbiot en Pieter Waterdrinker. Als we niet snel razendsnel veranderen, en volgens een dwingende route, zal de mensheid ten onder gaan. Dát is het narratief dat media en activisten ons steeds vaker en steeds dwingender voorhouden. In dit gestresste klimaat zijn er gelukkig ook schrijvers, journalisten, essayisten en wetenschappers – vrije geesten – die het hoofd koel houden. Niet zwichten voor modieuze meningen en publieke druk. Tegen de stroom in durven te bewegen: over democratie, over racisme, over gezag, over klimaat, over landbouw, over migratie en over geopolitiek. In gesprek met deze vrije geesten haalt journalist Hans van Willigenburg het beste in zichzelf en in de geïnterviewden naar boven.

reserveer - €23,95