0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

CadeauSpecial Cadeauartikelen

De mooiste cadeauartikelen koopt u bij Donner. Onze ervaren verkopers pakken al uw cadeaus vakkundig en geheel kosteloos in. Dit hoort gewoon bij onze  service. Bij bestellingen boven de 15 euro verzenden wij al die mooie pakjes ook nog eens gratis binnen Nederland. Komt u liever langs in onze winkel? Vermijd drukte en stress en plaats uw bestelling vanuit uw luie stoel op donner.nl. Kies in het bestelproces voor de optie afhalen in de winkel en wij zorgen dat uw bestelling -al dan niet ingepakt- voor u klaar staat.

Santa Kerstglossy

Santa Kerstglossy

Het ultieme Kerstgevoel verpakt in een luxe magazine. Santa presenteert “Santa” – zijn eigen Kerst Glossy. De Kerstman is de gastheer van zijn eigen glossy en neemt je mee naar de Kerst hotspots van de wereld, presenteert de laatste Kersttrends, drinkt een glas wijn met zijn goede vriend Sinterklaas, babbelt met Anita Witzier over haar ambassadeurschap voor de Zonnebloem, bezoekt de studio van The Christmas Station en laat top-regisseur Martin Koolhoven zijn Kijk op Kerstfilms beargumenteren.

Naar Santa
Papieren Schaakset

Papieren Schaakset

Heerlijk voor de kerstvakantie: een schaakspel als bouwpakket. Eerst knutselen, daarna schaken.

 

De eerste schaakstukken waren gebaseerd op de onderdelen van een Indiaas leger: voetsoldaten, ruiters, olifanten en strijdwagens. In de loop der tijd zijn niet alleen de stukken zelf, maar ook de spelregels aangepast. Zo waren er in de oorspronkelijke versie wel olifanten, maar geen koningin. Zij verscheen pas in de Middeleeuwen als vervanging van de raadgever van de koning.

Naar het schaakspel