• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

De Academie

Op 29 oktober verschijnt 'De Academie' van Astrid Boonstoppel. Via Uitgever Blossom Books heb je nu bij Donner de mogelijkheid een exemplaar te pre-orderen met een handtekening van Astrid, eventueel aangevuld met een persoonlijke opdracht!

 'Ze zijn slim, talentvol en grenzeloos ambitieus. En ze opereren vanuit de schaduw.'
Niemand weet wat er precies gebeurt tijdens een Academiejaar aan de exclusieve Recourt Academie voor meisjes. De alumni zwijgen als het graf. Eén ding is echter zeker: de studenten worden zonder uitzondering succesvol.
Jaarlijks worden hooguit vijf studenten toegelaten tot de eliteschool van Frédéric en Isabella Recourt. De ambitieuze, talentvolle Em is een van die studenten. Ze kan niet wachten om haar grote voorbeeld, Isabella, in het echt te ontmoeten. Dit jaar is het begin van haar toekomst. Maar langzamerhand ontdekt ze dat de Academie vele geheimen kent...

De Academie gesigneerde editie met persoonlijke opdracht

De Academie gesigneerde editie met persoonlijke opdracht

Wil je een exemplaar van 'De Academie' reserveren met een handtekening van de auteur en een persoonlijke opdracht? Klik dan op onderstaande button en reserveer het boek. Kies in het bestelproces voor de optie 'Inpakken in cadeaupapier', kies een papier uit (het maakt niet uit welke je kiest) en vul in het volgende scherm in het tekstveld de tekst in die je als opdracht voorin het boek wilt. Op de dag dat het boek verschijnt ontvang je het boek dan thuis of krijg je van ons bericht dat het boek voor je klaar staat in onze winkel.

Reserveer nu!
De Academie gesigneerde editie

De Academie gesigneerde editie

Wil je een exemplaar reserveren van 'De Academie' met alleen een handtekening? Klik dan op onderstaande button en bestel het boek. Je kunt indien gewenst het boek laten inpakken in cadeau-papier. Op de dag dat 'De Academie' verschijnt wordt het boek thuisbezorgd of krijg je bericht dat het boek voor je klaar staat in onze winkel.

Reserveer nu
Over de auteur

Over de auteur

Astrid Boonstoppel (1983) is een Nederlandse auteur. Ze groeide op in Reeuwijk, als oudste van drie zusjes. Schrijven is voor haar net als ademen: ze móét wel! Astrid studeerde Algemene Cultuurwetenschappen en Media en Journalistiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. (En rechten. Even.) Na haar afstuderen schreef ze jarenlang persberichten, nieuwsberichten en speeches voor politici. Nu werkt ze als communicatieadviseur bij een non-profit organisatie, en schrijft ze in haar vrije tijd. Astrid woont momenteel in Rotterdam en is gek op bodycombat, series en haar katje Lulu. En op het maken van lijstjes.

Dit is hoe het ging is Astrids debuut en verscheen in februari 2019 bij Blossom Books. Hetzelfde jaar werd het genomineerd voor de Hebban Debuutprijs en in 2020 won het de Jonge Jury Debuutprijs.

Foto: Bianca Toeps