0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
€ 29,95
bewaar in wensenlijst

Een culinair avontuur op Yucatán, met een inleiding door Yvette van Boven.

Een jong, onverschrokken koppel besluit het drukke leven in New York achter zich te laten om hun droom te verwezenlijken. In een klein dorp op het Mexicaanse schiereiland Yucatán, tussen jungle en zee, creëren Eric Werner en Mya Henry een waar toevluchtsoord: een restaurant in de open lucht, zonder muren, plafond of elektriciteit. Inmiddels geldt Hartwood als een van de meest inspirerende restaurants die er zijn en heeft het bijzondere concept de gehele internationale culinaire wereld betoverd.

In dit kookboek vertaalt Eric Werner zijn passie voor pure smaken en natuurlijke ingrediënten uit de regio naar recepten die iedereen thuis kan koken. Zijn moderne gerechten zijn combinaties van eenvoud en serieuze technieken waardoor hij nieuwe smaken creëert. De schitterende fotografie en de inspirerende verhalen over het restaurant maken van De keuken van Hartwood een adembenemende leeservaring van begin tot eind.

  • Bindwijze: Hardback / gebonden
  • Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
  • Druk: 1
  • Verschenen: mrt. 2017
  • Taal: Nederlands
  • Bladzijden: 304
  • Genre: Eten en drinken algemeen
  • Dimensies: 288 x 235 x 35 Millimeters
  • Gewicht: 1718 gram
  • EAN: 9789059567443

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Dit product heeft nog geen uitgebreide reviews

Geef uw mening en schrijf als eerste een review.

Gerelateerde producten

Ons voedsel

Ons voedsel

Frans M. de Jong
€ 45,00
The party edition

The party edition

Rens Kroes
€ 19,99
Smokey goodness

Smokey goodness

Jord Althuizen
€ 24,99
Whisky in 30 seconden

Whisky in 30 seconden

Charles Maclean
€ 9,95
Veneto

Veneto

Valeria Necchio
€ 26,95