• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Elvin Post - De cursus - gesigneerd

Exclusief! Elvin Post signeert online voor u, met desgewenst een persoonlijke boodschap, zijn in januari te verschijnen thriller 'De Cursus'.

In De cursus, de nieuwe thriller van Elvin Post, heeft Carol Arrington een droom: schrijfster worden. Door omstandigheden en uitstelgedrag is het er nog niet van gekomen. Dan wijst een vriendin haar op Kill Your Darlings, de jaarlijkse schrijfcursus op Big Rock Island van bestsellerauteur Victor Aster. Carol besluit te gaan. Maar wanneer op het eiland vlak na elkaar twee cursisten om het leven komen en communicatie met het vasteland niet mogelijk blijkt, begint ze al snel te begrijpen dat haar doel om een boek van de grond te krijgen weleens zou kunnen veranderen in een strijd voor haar leven.

Elvin post (1973) won in 2004 als jongste schrijver ooit de Gouden Strop met Groene vrijdag. Ook zijn tweede thriller, Vals beeld, werd genomineerd voor die prijs. Met Roomservice won hij de Diamanten Kogel, de belangrijkste Vlaamse thrillerprijs. Zijn werk is uitgegeven in het Duits, Frans, Spaans, Turks, Hebreeuws en Indonesisch. Arizona Blues (2018) werd lovend ontvangen.

De Cursus - gesigneerde editie

De Cursus - gesigneerde editie

Wilt u een exemplaar van De cursus reserveren alleen voorzien van een handtekening van de auteur? Klik dan op onderstaande button en reserveer het boek. U kunt indien gewenst het boek laten inpakken in cadeaupapier. Nadat Elvin Post op 23 januari het boek van een handtekening heeft voorzien wordt het naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel.

bestel boek