• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
Feyenoord

Feyenoord

Geen woorden maar daden – Feyenoord is landskampioen! We heffen het glas op onze Rotterdamse club.

Lourdes aan de Maas - de kampioens editie

Lourdes aan de Maas - de kampioens editie

Michel van Egmond & Martijn Krabbendam

Bij de viering van Feyenoords zestiende landstitel verschijnt deze midprice editie van Lourdes aan de Maas, voorzien van een speciaal voor de gelegenheid geschreven epiloog, waarin wordt teruggeblikt op het grote succes van Arne Slot en zijn team.
In Lourdes aan de Maas zoeken Michel van Egmond en Martijn Krabbendam antwoord op de vraag wat Feyenoord nu precies Feyenoord maakt.
Waarom is Feyenoord de meest emotionele club van Nederland?
Wat is Feyenoord eigenlijk precies?
En hoe komt het dat de club zo ontzettend veel betekent, voor zo ontzettend veel mensen?
Het boek biedt een blik achter de schermen bij het moderne Feyenoord, gespiegeld aan het rijke verleden van de club. Daarnaast is het een hommage aan Fred Blankemeijer, oer-Feyenoorder en jarenlang het geweten van de club.

bestel

Boeken over Feyenoord

Onderweg naar Feyenoord

Onderweg naar Feyenoord

Adri Vermaat
€ 22,99
Wim Jansen

Wim Jansen

Yoeri van den Busken
€ 22,50
Ons Feyenoord

Ons Feyenoord

Bob Dijkgraaf
€ 15,00
F is van Feyenoord

F is van Feyenoord

Jan Oudenaarden
€ 26,00
Uit 1000 kelen

Uit 1000 kelen

Carel van Hees
€ 12,50
Wij gáán winnen…

Wij gáán winnen…

Bart Vlietstra & Willem Vissers

de fascinerende weg van Feyenoord naar het kampioenschap van 2023

€18,34

Het mooie van alweer een kampioenschap van Feyenoord is ook dat het voetbal gemiddeld zo aantrekkelijk was. Aanvallend, strijdlustig, saamhorig, veelzijdig. Ja, opnieuw is de club de beste van Nederland. Slechts zes jaar geleden veroverde Feyenoord met trainer Giovanni van Bronckhorst en aanvoerder Dirk Kuijt het kampioenschap van de eredivisie, om zo een eind te maken aan achttien jaar wachten en smachten. Nu bedraagt de tussenfase slechts zes jaar, net als in de periode tussen 1993 (met Willem van Hanegem) en 1999 (Leo Beenhakker).
In Wij gáán winnen..., een zinnetje uit het legendarische lied 'Feyenoord, Feyenoord (Wat gaan we doen vandaag)' van Cock van der Palm, dit seizoen harder meegezongen dan ooit tevoren, beschrijven Bart Vlietstra en Willem Vissers de fascinerende reis naar de landstitel van Feyenoord.

bestel
101 dingen die je weten moet over Feyenoord

101 dingen die je weten moet over Feyenoord

Iwan van Duren

€17,50

Clubliefde is een serieuze zaak bij Feyenoorders. Je kan wisselen van school, baan of partner, maar één ding is voor altijd – de liefde voor Feyenoord. De club heeft zo’n rijke historie en zo’n enorme aanhang dat er natuurlijk al kasten vol boeken over geschreven zijn. Maar wat zijn nu precies de dingen die iedere Feyenoorder zou moeten weten? Wat maakt die ene mooie club zo bijzonder? Schrijver, journalist, documentairemaker en Feyenoord-supporter Iwan van Duren maakt een selectie van feiten en verhalen die de club en de fans typeren. Over spelers, records, dat machtige stadion en de vele hoogtepunten. Feyenoord was niet voor niets de eerste en de laatste Nederlandse club die Europees succes boekte. Het resultaat is een boek waar de liefde voor de club van afspat. Een boek dat ieder lid van de Feyenoordfamilie in huis wil hebben. Voor hen die net beginnen en voor hen die al een leven met de club achter zich hebben. IWAN VAN DUREN (1966) werkte bijna een kwart eeuw voor Voetbal International en was te zien in diverse tv-shows. Dit is zijn achtste boek; van zijn vorige boeken werden in totaal zo’n honderdduizend exemplaren verkocht. 

bestel