• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
Geef een boek cadeau! Mees Kees Een pittig klasje

Geef een boek cadeau! Mees Kees Een pittig klasje

De actie Geef een boek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Elk jaar verschijnt een speciale editie van een klassieker voor een zeer speciale prijs. Dit jaar is gekozen voor Mees Kees Een pittig klasje van Mirjam Oldenhave. Wanneer u dit boek bij ons wilt bestellen (bijvoorbeeld om cadeau te doen aan iemand of om voor te lezen) klikt u op het linkerblokje hieronder. U kunt ook één of meerdere exemplaren van dit boek doneren aan het door ons gekozen goede doel Voedselbank Rotterdam, hiervoor klikt u op het rechterblokje. Donner zorgt er dan voor dat de gedoneerde boeken op de juiste plek terecht komen. Hartelijk dank!

Het jeugdboek van 2024 is Mees Kees – Een pittig klasje van Mirjam Oldenhave. Vanaf 2 februari is dit geliefde boek te koop voor maar € 2,99

Mees Kees – Een pittig klasje is een ode aan de leerkracht. Wie wil er nu niet bij zo’n meester in de klas zitten? Zowel leerlingen als leerkrachten (en natuurlijk stagiairs) kunnen zich met dit grappige en hartverwarmende verhaal identificeren. Mees Kees heeft nog geen diploma, maar hij doet het nu al uit-ste-kend!

Het is ideale titel voor kinderen in groep 5 en 6. Om samen te lezen, voor te lezen én om cadeau te geven.

Samen zorgen we ervoor dat alle kinderen opgroeien tussen de mooiste boeken

De campagne Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Wat zou het mooi zijn als ieder kind een eigen verzameling met de mooiste kinderboeken in zijn kamer heeft staan – met als resultaat dat boeken een vaste plaats krijgen in zijn of haar leven. Om die boekenkast te vullen, bundelen boekhandels en diverse partners ieder jaar hun krachten om in het voorjaar een jeugdboek en een prentenboek beschikbaar te stellen voor een klein bedrag.