0

Gek van mezelf - gesigneerd

'Gek van mezelf' geeft een uniek kijkje in het hoofd van iemand die continu bang is om dood te gaan, met humor en zelfspot geschreven en met een positieve afloop. Exclusief voor Donner zal Alwin Ritstier zijn boek signeren en voorzien van een unieke tekening.

Wat als extreme angsten je tegenhouden het leven te leiden dat je eigenlijk zou willen?

In Gek van mezelf kruipen we in het hoofd van Alwin Ritstier, die al meer dan 20 jaar kampt met extreme angsten. Zijn grootste angst is om dood te gaan. Bij elk pijntje of bobbeltje is hij ervan overtuigd dat hij kanker heeft of dat zijn hart het begeeft. Bij elke paniekaanval denkt hij dat hij erin zal blijven. Hoe is het om zo te leven? Hoe is het om niet meer naar buiten te durven, omdat de angst dat er iets gebeurt zo groot is dat je liever thuisblijft? Als hij bijna 30 is gaat de knop om, en begint hij aan zijn angsten te werken. Mét succes.

Gek van mezelf geeft een kijkje in de denkpatronen en acties van iemand die te bang is om te leven en hoe hij leert leven.

© Bradley Groffen

Alwin Ritstier (1990) is een filmmaker uit Rotterdam. Zijn YouTube-kanaal Vet Gezellig heeft meer dan 52k abonnees en op Instagram heeft hij meer dan 16k volgers. In 2018 verscheen op YouTube zijn documentaire Zo voelt extreme angst, die inmiddels meer dan 116.000 keer bekeken is.

Gesigneerde editie met tekening

Gesigneerde editie met tekening

Exclusief voor Boekhandel Donner zal Alwin Ritstier zijn boek 'Gek van mezelf' signeren en voorzien van een unieke tekening. Reserveer hier een exemplaar.

reserveer boek