0

Het Rotterdamse Boekenbal: Ohlala

Het Rotterdamse Boekenbal: Ohlala
vr 31 maart 201720:30 - 23:00

Op 31 maart 2017 is het weer tijd voor het enige echte Rotterdamse Boekenbal. Deze tweede editie staat helemaal in het teken van het thema van de Boekenweek: Verboden Vruchten en belooft een avond te worden waarop schrijvers en lezers zich verzamelen in een wervelend feest met rafelige randjes.

  • Entree: Toegang € 12,50
  • Locatie: Arminius, congres & debatcentrum | Museumpark 3 | Rotterdam

Met o.a. Herman Koch, Ester Naomi Perquin, Lize Spit, Elfie Tromp & Ibrahim R. Ineke, Ernest van der Kwast, Daphne Huisden, The Jerry Hormone Ego Trip en DJ Edgar. Presentatie: Wilfried de Jong

The Jerry Hormone Ego Trip trapt af en schrijver van het Boekenweekgeschenk 2017 Herman Koch is van de partij voor een uitgebreid interview. De nieuwe Dichter des Vaderlands Ester Naomi Perquin geeft acte de présence, Lize Spit, Ernest van der Kwast en Daphne Huisden verrassen het publiek met spannende literaire bijdragen en Elfie Tromp en Ibrahim R. Ineke presenteren hun speciaal voor deze avond geschreven Rotterdamse Boekenweekgeschenk. De presentatie is in handen van niemand minder dan Wilfried de Jong.

De Bloesembar schenkt op het bal goddelijke cocktails met de smaak van wilde bloemen, bladeren en zaden en van de Leeszaal mag je stiekem ‘Verboden Boeken’ lezen en zelfs mee naar huis nemen… We eindigen natuurlijk met een dansje op verboden plaatjes van de dj. Als dat geen spannende avond wordt, weten wij het ook niet meer!

De entreeprijs is inclusief het Rotterdamse Boekenweekgeschenk.

Klik hier voor meer informatie