• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Jaguarman | Raoul de Jong

Op 13 november verschijnt Jaguarman van Raoul de Jong. Speciaal voor Donner zal Raoul zijn boek signeren. Ook zal hij op verzoek een persoonlijke tekst toevoegen. Reserveer nu uw exemplaar. Maak hieronder uw keuze tussen een gesigneerde editie een gesigneerde editie met persoonlijke opdracht.

Over Jaguarman

Op zijn 28ste ontmoet Raoul de Jong zijn Surinaamse vader voor het eerst. Ze praten hetzelfde, bewegen hetzelfde en geloven allebei in wonderen. Dan vertelt Raouls vader hem een verhaal dat blijft hangen: een van hun voorouders, een medicijnman, kon zichzelf transformeren in een jaguar. Gegrepen door dit mysterie besluit Raoul op onderzoek te gaan in Suriname.
De geschiedenis van deze voormalig Nederlandse kolonie is er een van duisternis en slavernij, maar wie goed zoekt vindt ook veel hoop en levenskracht. Raoul zelf is het levende bewijs: zijn voorouders hebben op de een of andere manier overleefd. Tijdens zijn zoektocht, waarin hij kennismaakt met Surinaamse schrijvers, denkers en verzetshelden, ontdekt hij dat de kracht van de jaguar onmisbaar is geweest voor het land, en beseft hij hoeveel ieder mens daarvan kan leren.
Met Jaguarman, geschreven als een avonturenroman, brengt Raoul de Jong een prachtige hommage aan het land van zijn vader.

Jaguarman - gesigneerde editie

Jaguarman - gesigneerde editie

Wilt u een exemplaar van Jaguarman reserveren alleen voorzien van een handtekening van de auteur? Klik dan op onderstaande button en reserveer het boek. U kunt indien gewenst het boek laten inpakken in cadeaupapier. Nadat Raoul de Jong het boek van een handtekening heeft voorzien wordt het naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel

bestel boek
Jaguarman - gesigneerde editie met opdracht

Jaguarman - gesigneerde editie met opdracht

Gesigneerde editie met persoonlijke opdracht van Raoul de Jong 

Belangrijk: Lees dit goed door voor u bestelt. Wilt u een exemplaar van dit boek reserveren met een handtekening van de auteur en een persoonlijke tekst? Volg dan de volgende stappen: 1. Reserveer het boek 2. kies in het bestelproces voor de optie 'Inpakken in cadeaupapier' en kies één van de beschikbare soorten cadeaupapier 3. Vul in het volgende scherm bij 'Inpakservice'  in het tekstveld de tekst in die u toegevoegd wilt hebben. Nadat de auteur het boek van opdracht en handtekening heeft voorzien wordt het naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel.

Let op: Wanneer u niets invult in het tekstveld wordt het boek alleen voorzien van een handtekening zonder tekst.

bestel boek