0

Jubileumeditie van de Rotterdamse Stadsondernemer

Jubileumeditie van de Rotterdamse Stadsondernemer
do 8 juli 202114:00 - 17:00
georganiseerd door Donner

Deze editie van de Stadsondernemer is komen te vervallen en is verplaatst naar donderdag 14 oktober.

  • Entree: GEANNULEERD

 

Deze editie van de Stadsondernemer is komen te vervallen en is verplaatst naar donderdag 14 oktober.

Op donderdag 8 juli vindt de jubileum editie van de Rotterdamse Stadsondernemer plaats in de Centrale Bibliotheek Rotterdam.

Tijdens deze tiende editie kun je met vijf succesvolle managementboek schrijvers en Rotterdamse groei-ondernemers in discussie over: groei en innovatie in tijden van verandering. Een thema dat juist nu na ruim anderhalf jaar COVID extra van belang is.

Onze sprekers:

  • Justin Jansen en Tom Mom auteurs van het nummer 1 managementboek van dit moment: "Naar een gezond groeibedrijf in vijf stappen - Succesvol zijn en blijven in tijden van verandering"
  • Co-auteur Dorien van der Heijden van "De strategie van de Kreeft - Bouw aan echte vernieuwing"
  • Sylvia Vrugt, auteur van "Op koers op karakter"
  • Cor de Graag, auteur van "Ondernemers zijn net mensen"

Je krijgt elke auteur te spreken in een kleine ronde tafelsetting met maximaal 10 andere ondernemers. We houden uiteraard rekening met de dan geldende RIVM maatregelen, maar garanderen dat het event sowieso doorgaat.

De Rotterdamse Stadsondernemer is het kennis & innovatieplatform voor en door Rotterdamse Groeiondernemers. Kennisdeling, inspiratie en netwerken staan bij onze events centraal. Stichting De Stadsondernemer wordt ondersteund door ondermeer: Gemeente Rotterdam, Ondernemen 010, Rabobank Rotterdam, Boekhandel Donner, MKB Rotterdam Rijnmond, Epic in the Running, NianConsultancy, Tryb Video & Event Marketing en Founding Partner: Bibliotheek Rotterdam