0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
€ 19,95

Klein Vaarbewijs I + II cursusboek 23 e druk
Voor je ligt de drieëntwintigste druk van het cursusboek voor het Klein Vaarbewijs. De inhoud is afgestemd op de actuele exameneisen. Uitgeverij ANWB heeft geprobeerd de inhoud overzichtelijk en toegankelijk te maken. De bladzijden zijn daarom opgebouwd uit twee kolommen. Een brede met de volledige stof voor de examens en een smalle met aandachtspunten en tips.
Uiteraard zijn de verhelderende illustraties gehandhaafd.

De hoofdstukken volgen de volgorde van de exameneisen. En daarmee de volgorde waarin de vragen op het examen worden gesteld. De Minister heeft de Vamex aangewezen als examinerende instantie. Daarbij is nadrukkelijk aange- geven dat de vragen geheim moeten blijven. Ook moeten de vragen periodiek gewijzigd en vervangen worden. De au- teurs van dit boek kunnen zich daarom alleen baseren op de exameneisen en op de vragen zoals die recent tijdens de examens zijn gesteld. De examencommissie is echter vrij om binnen het kader van de exameneisen zelf nieuwe vra- gen toe te voegen.
Daardoor is het heel goed mogelijk dat vragen niet een op een op de inhoud van het boek zijn terug te herleiden.

Ook heeft de Vamex besloten om de vragen meer praktijk gerelateerd en dus minder theoretisch te maken. De redactie anticipeert hierop en heeft de inhoud waar nodig aangepast. Ook hebben bepaalde onderwerpen andere accenten gekregen. Voorbeelden zijn het elektrische systeem aan boord en het milieu.
Dit boek biedt onvoldoende ruimte om heel veel vragen over de stof op te nemen. Wel eindigt elk hoofdstuk met een selectie van veel gestelde vragen over het onderwerp. Niettemin adviseren wij om bij het boek de cd-rom Examentraining Klein Vaarbewijs te gebruiken. Daarop staan een groot aantal oefenvragen, gerubriceerd naar onderwerp. Plus een flink aantal oefenexamens. Ook kunnen zelf nieuwe oefenexamens worden aange- maakt.
Naast studieboek vormt deze uitgave ook een complete handleiding voor het varen op de binnenwateren. Daarom verdient het zeker ook een plaats in de boordbibliotheek.

  • Bindwijze: Paperback / Ingenaaid
  • Uitgever: ANWB Media
  • Druk: 23
  • Verschenen: jan. 2017
  • Taal: Nederlands
  • Bladzijden: 356
  • Genre: Watersporten
  • Dimensies: 243 x 168 x 17 Millimeters
  • Gewicht: 686 gram
  • EAN: 9789018040673

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Dit product heeft nog geen uitgebreide reviews

Geef uw mening en schrijf als eerste een review.

Gerelateerde producten

Kustnavigatie

Kustnavigatie

Toni Rietveld
€ 37,99
De Waddenzee

De Waddenzee

Jan Heuff
€ 35,99
Het zeilboek

Het zeilboek

J. Peter Hoefnagels
€ 19,95
De zee, mijn leven

De zee, mijn leven

Henk de Velde
€ 22,50