0

Kleurplaatwedstrijd - Nederland in klare lijn

Kleur deze plaat mooi in. Lever je kleurplaat in bij boekhandel Donner én deel hem op Facebook of Instagram o.v.v. #nederlandinklarelijn. Doe dit voor 31 augustus 2020 en maak kans op 1 van de 10 exemplaren van Nederland in klare lijn! Deze kleurplaat is getekend door Eric J. Coolen, de maker van het kleurboek 'Nederland in klare lijn'.

 
U kunt uw kleurplaat in de winkel bij de klantenservice inleveren of opsturen naar Boekhandel Donner, Coolsingel 129, 3012 AG, Rotterdam. O.v.v. Donner in klare lijn - kleurwedstrijd.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 
Eric J. Coolen (Haarlem, 1965) is tekenaar en ontwerper van boeken, beelden, gevelstenen, glas-in-loodramen en wat niet al. Eric won in 2013 Kunst- en Cultuurprijs de Olifant en ontving in 2015 de Penning van Verdienste en in 2017 de Antithese-prijs. Zijn tekeningen zijn voornamelijk in klare lijn-stijl.
Nederland in klare lijn

Nederland in klare lijn

Eric J. Coolen

Het kleurboek Nederland in klare lijn neemt je mee langs iconische plekken door heel het land. Van de Zaanse Schans tot de Afsluitdijk en van de hunebedden tot Zeeuwse Deltawerken. Ga op vakantie in eigen land in 64 prachtige uitneembare kleurplaten! Eric J. Coolen (Haarlem, 1965) is tekenaar en ontwerper van boeken, beelden, gevelstenen, glas-in-loodramen en wat niet al. Eric won in 2013 Kunst- en Cultuurprijs de Olifant en ontving in 2015 de Penning van Verdienste en in 2017 de Antithese-prijs. Zijn tekeningen zijn voornamelijk in klare lijn-stijl.

bestel boek