0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
Laat uw cadeau's mooi inpakken!
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
€ 9,95

Als u aan astma lijdt of iemand in uw directe omgeving heeft deze aandoening dan weet u hoe ernstig de verschijnselen kunnen zijn. De befaamde arts en bestsellerauteur Sarah Brewer presenteert met dit boek een uniek hulpmiddel bij het omgaan met deze ingrijpende kwaal. Het bevat beproefde, gemakkelijk te volgen programma s met aanvullende therapieën en zelfhulptechnieken die een positief effect hebben op astmasymptomen en de reguliere medische behandeling ondersteunen. Dit boek biedt u alles wat u nodig hebt als u meer van astma wilt weten, als u de frequentie en de hevigheid van uw astma-aanvallen wilt beperken, als u minder afhankelijk wilt worden van medicijnen of als u zich gewoon gezonder wilt voelen.

Dit boek levert voor elke lezer maatwerk in de vorm van een programma op maat. Op basis van een vragenlijst bepaalt u welk programma het best bij u past. Bij elk programma vindt u dagmenu s en ademhalingsoefeningen, plus allerlei nuttige technieken die zijn ontleend aan diverse aanvullende therapieën. Met behulp van deze praktische, effectieve en op uw individuele behoeften toegesneden programma s slaagt u er zeker in duurzame veranderingen aan te brengen die uw gezondheid ten goede komen.

Leer wat de oorzaken zijn van astma, welke prikkels een aanval opwekken en welke behandelingsopties er bestaan. Hoe kunt u een aanval voorkomen en hoe moet u ermee omgaan?
Ontdek welke aanvullende therapieën, voedingsmiddelen en veranderingen in uw levensstijl een positief effect hebben op astma.
Volg de kant-en-klare programma s die zijn afgestemd op uw individuele symptomen.
Houd uw astma onder controle, dan dringt u het aantal aanvallen terug en bent u minder afhankelijk van medicijnen. Zo voelt u zich snel gezonder.

  • Bindwijze: Paperback / Ingenaaid
  • Uitgever: Elmar B.V., Uitgeverij
  • Druk: 1
  • Verschenen: aug. 2010
  • Taal: Nederlands
  • Bladzijden: 180
  • Genre: Medische handboeken (populair)
  • Dimensies: 236 x 193 x 20 Millimeters
  • Gewicht: 613 gram
  • EAN: 9789038919966

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Dit product heeft nog geen uitgebreide reviews

Geef uw mening en schrijf als eerste een review.

Gerelateerde producten

Beter zien zonder bril

Beter zien zonder bril

Jonathan Barnes
€ 17,95
Spectrum van hoop

Spectrum van hoop

Gayatri Devi
€ 27,50
Parkinson DoeBoek

Parkinson DoeBoek

Josca Bos
€ 22,50
Overwin je vaginisme

Overwin je vaginisme

Jacqueline van de Bilt
€ 22,95
Leven met hoge bloeddruk

Leven met hoge bloeddruk

Sarah Brewer
€ 9,95