0

zaterdag 12 november Lezersfeest 2016

zaterdag 12 november Lezersfeest 2016
za 17 september 2016

Op zaterdag 12 november vindt de 20e editie van het Lezersfeest plaats! Het belooft een extra feestelijke jubileumeditie te worden met een uitgebreid programma van oude bekenden en nieuwe literaire helden.

Ieder jaar is de Centrale Bibliotheek Rotterdam op de tweede zaterdag van november voor één avond het toneel van het Lezersfeest. Al jaren is het Lezersfeest een plek waar lezer en schrijver elkaar ontmoeten en een plek waar men op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste boeken en actuele auteurs.

Op het programma dit jaar staan onder anderen Herman Koch, Saskia Noort, Marcel Möring, Nelleke Noordervliet, Nico Dijkshoorn en Jules Deelder. Van Vlaamse bodem geven o.a. Griet Op de Beeck, Herman Brusselmans en Dimitri Verhulst acte de présence. In het theater worden talkshows van Waumans & Victoria en een optreden van cabaretier Wim Helsen afgewisseld door muziek van Bastaard Platen. Lekkere hapjes en drankjes en spannende acts op onverwachte locaties door de bibliotheek maken de avond compleet. Vanaf middernacht wordt het Lezersfeest in stijl swingend afgesloten. De kaartverkoop is gestart op 17 september. Kaarten zijn o.a. verkrijgbaar bij de klantenservice van Donner, Coolsingel 119 in Rotterdam.

Kijk voor het complete programma en toegangsprijzen op www.lezersfeest.nl