0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Marieke Lucas Rijneveld signeert

Donderdag 5 november verschijnt de nieuwe roman van Marieke Lucas Rijneveld, Mijn lieve gunsteling. Voor Donner zal de auteur 50 exemplaren signeren met een speciale opdracht.

Er geldt een maximum van 10 woorden die Rijneveld voor u, een familielid, vriend of collega in het boek zal schrijven. Bestellen kunt u tot uiterlijk 10 november. Na 11 november worden de met speciale opdracht gesigneerde boeken verstuurd. Een buitenkans! Wees er snel bij want op=op.

Wilt u reserveren? Hieronder staat precies aangegeven hoe u uw tekst kunt ingeven in het bestelproces. 

Marieke Lucas Rijneveld brak door met de roman De avond is ongemak. Zij won hiermee dit jaar, als eerste Nederlandse schrijver, de prestigieuze International Booker Prize.  

Gesigneerde editie met opdracht

Gesigneerde editie met opdracht

Gesigneerde editie met persoonlijke opdracht van Marieke Lucas Rijneveld 

Belangrijk: Lees dit goed door voor u bestelt. Wilt u een exemplaar van dit boek reserveren met een handtekening van de auteur en een persoonlijke tekst? Volg dan de volgende stappen: 1. Reserveer het boek 2. kies in het bestelproces voor de optie 'Inpakken in cadeaupapier' en kies één van de beschikbare soorten cadeaupapier. Kies altijd een cadeaupapier, dit is belangrijk voor stap 3. 3. Vul in het volgende scherm bij 'Inpakservice'  in het tekstveld de tekst in die u toegevoegd wilt hebben. Nadat de auteur het boek van opdracht en handtekening heeft voorzien wordt het naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel.

Wanneer u niets invult in het tekstveld wordt het boek alleen voorzien van een handtekening zonder tekst.

Reserveer nu