• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Nieuw verschenen boeken

Rubriek
Bindwijze
Taal
Prijs
Verfijn Sluit

66.978 resultaten gevonden voor Nieuw verschenen boeken

Recent verschenen boeken

Welkom op onze pagina voor recent verschenen boeken. Hier vindt u alle titels die momenteel beschikbaar zijn. Voor een overzicht van boeken die nog niet uit zijn (maar die u wel kunt reserveren), verwijzen wij u door naar de pagina met 'Te reserveren boeken'. Onze 'Recent verschenen'-pagina is ook onderverdeeld in verschillende genres voor een specifieker aanbod. Bekijk onze pagina 'Recent verschenen - Literatuur' voor pas uitgebrachte literaire werken. Thrillers zijn zeer populair in onze boekhandel; bekijk onze pagina 'Recent verschenen - Spanning & Crime' voor de nieuwste thrilleruitgaven. Daarnaast bieden we ook non-fictie boeken die recent verschenen zijn: voor de nieuwste kookboeken verwijzen wij u naar onze pagina 'Recent verschenen - Koken'. Tot slot hebben we een aparte pagina voor 'Recent verschenen - Sportboeken' voor de liefhebbers van sportgerelateerde boeken.

Fictie bij Donner

Naast literatuur en thrillers bieden we ook andere fictieboeken aan, waaronder Fantasy & Science Fiction. Hoewel romantische literatuur valt onder de noemer 'literatuur', hebben wij een aparte pagina voor liefdesromans, onderverdeeld in Engelstalige romantiek en Nederlandstalige romantische boeken. Op onze 'Young Adult'-pagina vindt u de populairste boeken geschreven voor jongvolwassenen. Tot slot hebben we een pagina speciaal gewijd aan strips & graphic novels. Vooral onze manga-pagina is zeer populair onder lezers.

Non-fictie bij Donner

Op de tweede etage hebben we een afdeling geheel gewijd aan kunst en wetenschap. De populairste genres binnen deze afdeling zijn Psychologie, waarin voornamelijk boeken over zelfverbetering te vinden zijn, en boeken over spiritualiteit, die ook zeer geliefd zijn.