0

Optredens Spoken Word artiesten

Optredens Spoken Word artiesten
zo 27 mei 201815:00 - 16:00
georganiseerd door Donner

Op 27 mei staan spoken word-artiesten Chery, Chanty Louis, GAVIN op de 'Donnerbühne' tijdens het jaarlijkse spoken word-festival 010 SAYS IT ALL!

  • Entree: Toegang vrij
  • Locatie: Boekhandel Donner | Coolsingel 119 | Rotterdam

Spoken-word artiesten Chery Lynn van Dalen & Chanty Louis hebben vorig jaar opgetreden tijdens de eindmanifestatie van 010 SAYS IT ALL, ofwel 'The Grand Finale', en zullen dit jaar het festival op 25 mei openen in BIRD. GAVIN is spoken word-artiest en liedjesschrijver. Hij is een aanstormend talent en opgemerkt tijdens een evenement van SpraakuhlooS.
Op zondag 27 mei treden zij om 15:00 uur op bij Donner.

 

 

010 SAYS IT ALL

Met spoken word-festival 010 SAYS IT ALL veranderen diverse spoken word-organisaties Rotterdam dit voorjaar in spoken word-hoofdstad van Nederland. Het publiek kan maar liefst acht dagen lang, van vrijdag 25 mei tot en met vrijdag 1 juni, genieten van podiumkunsten, workshops, masterclasses en pop-ups op verschillende plekken in de stad.

010 SAYS IT ALL biedt ruimte voor spoken word-acts op alle niveaus. Het publiek kan zowel kennismaken met gevestigde namen uit Nederland en Amerika als jonge talenten in de spoken word-scene. Ook is er de mogelijkheid voor het publiek om te participeren. Jonge amateurkunstenaars kunnen voor én tijdens het festival hun passie voor spoken word verder ontwikkelen in workshops/masterclasses en toewerken naar een performance op 010 SAYS IT ALL.

Op de laatste dag, vrijdag 1 juni, is er net als vorig jaar een ‘Grand Finale’. Ter ere van Doro Siepel en als winnaars van de eerste Doro Siepelprijs sluit 010 SAYS IT ALL af in Theater Zuidplein. De line-up bestaat onder andere uit spoken word-legendes Saul Williams en Marshall Davis Jones.

Het evenement van 010 SAYS IT ALL bij Donner is vrij toegankelijk!

klik hier voor meer informatie en kaarverkoop