0

Poetry on the Block presenteert: Flashback Friday

Poetry on the Block presenteert: Flashback Friday
vr 14 juni 201913:30 - 16:00
georganiseerd door Donner

Vanuit festivalhub De Doelen neemt Poetry International je mee voor een poëtische wandeltour door het centrum van Rotterdam. Samen met een gids van UrbanGuides ga je op zoek naar bijzondere kunst in de buitenruimte en verrassende ontmoetingen met festivaldichters en spoken word artiesten. Ontdek de verborgen verhalen van de stad! Swendeline Ersilia treedt op in donner. Het optreden van Swendeline Ersilia bij Donner zal volgens planning tussen 14:15 - 14:45 uur plaatsvinden.

  • Entree: 13:30-16:30 | toegang vrij
  • Locatie: Donner i.s.m. Poetry International Festival Rotterdam | Rotterdam

Op Flashback Friday duik je met Poetry on the Block in de roerige geschiedenis van Rotterdam en het veelzijdige verleden van het Poetry International Festival. De poetic city tour is een reis door de tijd, van de eerste sporen van een klein festival tot de verworvenheden van een internationaal poëziefestival van wereldformaat. Festivaldichter Charles Bernstein en spoken word talenten Swendeline Ersilia en Ischa den Blanken kijken op hun eigen manier naar het verleden en leggen de link met de toekomst.

Deelname aan de tours is gratis met een dagkaart of passe-partout. Kaarten zijn ook los verkrijgbaar. De tours vertrekken vanaf de Jurriaanse zaal, Kruisplein 30. Nederlands en Engels gesproken.

koop kaarten

Swendeline Ersilia is mens, energie, dichter, spoken word artiest en straatadvocaat. Als vaste host van Paginagroots en organisator van de Schrijfcoupé, een maandelijkse creatieve plek voor schrijvers, zoekt zij naar verschillende manieren om zichzelf en anderen te inspireren en verbinden. Swendeline haar teksten gaan dan ook altijd meteen de diepte in. Ze schrijft teksten waarin het reflecteren op de verbinding tussen haar interne en externe wereld centraal staan.  Ongeacht de zwaarte gaat zij zonder te verontschuldigen het gesprek aan met zichzelf en alles om haar heer heen maar herleidt dit in een meerlagig jasje.

Je kunt het evenement terugvinden op: facebook