0

Readr App en Klantenkaart

Met de Readr App wordt u door Donner persoonlijk en direct op de hoogte gehouden van alle voor u relevante informatie. Leestips, recensies en evenementen bijvoorbeeld. Bovendien bieden wij kaarthouders op bepaalde dagen een kortingsactie aan. Daarnaast heeft u met de app op uw telefoon altijd uw Boekenbonnen bij de hand!

Wij bieden u hierbij de Donner klantenkaart / klantenapp aan. Deze app & kaart zijn in samenwerking met de Koninklijke Boekverkopersbond ontwikkeld. 

Wat zijn de voordelen voor u als klant:

  • Een paar keer per maand bieden we u op bepaalde dagen een kortingsactie aan: bijvoorbeeld op Engelstalige boeken, cadeau-artikelen, ramsj-boeken. (De meeste nieuwe Nederlandstalige boeken vallen onder de Wet op de Vaste Boekenprijs en mogen daardoor niet met korting verkocht worden).
  • We houden u via de app op de hoogte van de evenementen die wij organiseren
  • U ontvangt van ons tips over boeken en andere producten, nieuws over Donner en over de wereld van het boek.
  • Onze evenementen zijn al gratis, dus daar kunnen we u geen extra korting geven. Maar we zullen u wel bij bepaalde activiteiten van onze partners een korting op de toegangsprijs aanbieden.
  • Uw plastic boekenbonkaarten kunt u op de app plaatsen, zodat u ze altijd bij u heeft.

De Readr App

Wat moet u doen om de Donner Readr-app te activeren? Klik op onderstaande button

aanmelden Readr App

Klik in het hokje naast “ik accepteer de algemene voorwaarden en begrijp de inhoud van de privacyverklaring.”

En klik daarna op “meld je aan”. 

U ontvangt daarna ter controle nog een welkomsmail van Readr, waarin u gevraagd wordt om uw account te activeren. Dat kunt u doen door op de button “activeer account” in deze mail te klikken. Na deze stap is uw account actief. U kunt nu op uw smartphone via de Appstore of via de Google Play-store de app downloaden en met uw emailadres en wachtwoord inloggen.

De Klantenkaart

In de winkel bieden we ook een fysieke klantenkaart aan. Zodra u zich aangemeld heeft bij Readr kunt u het nummer van deze kaart toevoegen aan uw app. Dit kunt u doen door op de barcodeknop naast uw profiel te klikken. Daar komt u de mogelijkheid “voeg een klantenkaart toe” tegen. Klik daarop, er verschijnt een popup-scherm. Geef daar het nummer van uw klantenkaart in en klik op voeg toe. Uw fysieke klantenkaart is aangemeld bij uw account.

Ook als u zich niet via Readr wilt aanmelden, dan kunt u uiteraard wel gebruikmaken van de fysieke klantenkaart. Stuur dan een mail naar donnernieuwsbrief@donner.nl  met daarin het nummer van uw klantenkaart.