0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Boekpresentatie Nelleke Noordervliet

Boekpresentatie Nelleke Noordervliet
zo 16 januari 202215:00 - 16:30
georganiseerd door Donner

De evenementen in ons theater van zaterdag 15 januari (benefiet gedenkteken Abraham Tuschinski) en zondag 16 januari (presentatie Nelleke Noordervliet) zijn uitgesteld. Er is nog steeds onduidelijkheid over versoepelingen/maatregelen rond corona. Een nieuwe datum voor de geplande evenementen volgt later. Houd onze website in de gaten: donner.nl/evenementen.

  • Entree: UITGESTELD

Nelleke Noordervliet presenteert haar nieuwe roman Wij kunnen dit. Wilfried de Jong neemt het eerste exemplaar in ontvangst. De auteur wordt geïnterviewd door Berrie Vugts. Deze boekpresentatie is in samenwerking met het Rotterdamsch Leeskabinet.

Wij kunnen dit van Nelleke Noordervliet draait om Helen en Leo. Helen heeft de boekhandel van haar vader voortgezet en vecht tegen faillissement. Leo is een succesvol ondernemer die een sabbatical neemt om oude trauma’s te verwerken en een nieuw doel in zijn leven te vinden. Een nieuwe liefde rond je veertigste? Het is gedoe. Het is riskant. Allebei voorzien van een verleden, behept met gewoonten, gehard door teleurstellingen, en dan opnieuw beginnen alsof het niets is? Helen en Leo spreken af blanco te beginnen. Het verleden bestaat niet. Alleen het heden telt. Maar het verleden laat zich niet wegmoffelen. Zowel de liefde als de misverstanden bloeien op. Liefde – kunnen ze het? Met humor, inzicht en groot gevoel voor detail beschrijft Nelleke Noordervliet de liefdesperikelen van Helen en Leo in deze veelomvattende roman.

© Iris Planting

Nelleke Noordervliet (Rotterdam, 1945) is alom geprezen als een van de veelzijdigste, stilistisch vaardigste schrijvers in de hedendaagse Nederlandse literatuur. Ze studeerde Nederlands in Leiden en Utrecht.