• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
za 20 april 202414:00 - 15:00
georganiseerd door Donner

Rutger Bregman signeert

Morele ambitie

  • Entree: Toegang vrij - zonder reserveren
  • Locatie: Boekhandel Donner | Coolsingel 129 | Rotterdam
Rutger Bregman signeert

Rutger Bregman signeert deze middag op de begane grond van Boekhandel Donner zijn nieuwe boek 'Morele ambitie'.

Morele ambitie

Morele ambitie

Rutger Bregman

Stop met het verspillen van je talent en maak werk van je idealen

Iedere carrière duurt 2.000 werkweken. Hoe je die tijd besteedt, is een van de belangrijkste beslissingen van je leven. Toch zitten miljoenen mensen vast in suffe, nutteloze of zelfs schadelijke banen. Die verspilling van talent is de grootste verspilling van onze tijd. Er is een medicijn tegen deze verspilling en dat medicijn heet ‘morele ambitie’. Morele ambitie is de wil om bij de besten te horen, maar met andere maatstaven van succes. Geen dik salaris, deftige titel of corner office, maar een carrière die is gewijd aan de beste oplossingen voor de grootste wereldproblemen. Dit boek gaat over de beweging van pioniers die nu al bruisen van morele ambitie. Een gids voor hoe ook jij het pad van morele ambitie kunt volgen. Rutger Bregman (1988) is historicus. Hij brak internationaal door met zijn bestseller Gratis geld voor iedereen. Zijn boek De meeste mensen deugen is in 46 talen vertaald, wereldwijd zijn er meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht.

€23,00 - bestel
Rutger Bregman

Rutger Bregman

Rutger Bregman (1988) is historicus. Hij brak internationaal door met zijn bestseller Gratis geld voor iedereen. Begin 2019 gaf Rutger een speech in Davos die de wereld over ging en meer dan 30 miljoen keer werd bekeken.

Zijn boek De meeste mensen deugen is in 46 talen verschenen, wereldwijd zijn er meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht. Er zijn een documentaireserie en een Hollywoodfilm op komst.

Foto: Frank Ruiter

De meeste mensen deugen

De meeste mensen deugen

Rutger Bregman

Een nieuwe geschiedenis van de mens

Al eeuwen is de westerse cultuur doordrongen van het geloof in de verdorvenheid van de mens. Maar wat als we het al die tijd mis hadden? In dit fascinerende boek herschrijft Rutger Bregman de geschiedenis van de mens. Rutger Bregman (1988) is historicus. Hij brak internationaal door met zijn bestseller Gratis geld voor iedereen. De meeste mensen deugen is in 46 talen vertaald, wereldwijd zijn er meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht. Er zijn een documentaireserie en een Hollywoodfilm op komst. Reacties: ‘Door dit boek ben ik de mensheid vanuit een nieuw perspectief gaan zien.’ – Yuval Noah Harari ‘Zeer warm, zeer sterk en zeer hartelijk aanbevolen.’ – Stephen Fry ‘Overtuigend.’ – Forbes ‘Het boek dat we nu nodig hebben.’ – The Telegraph ‘Wordt alleen maar relevanter de komende jaren.’ – Financial Times ‘Een fantastisch boek. Vlot, toegankelijk en vol geweldige verhalen.’ – Sunday Times
€17,50 - bestel