0

Sierd de Vos wordt geïnterviewd over zijn boek 'El Sierd'

Sierd de Vos wordt geïnterviewd  over zijn boek 'El Sierd'
vr 2 december 201616:30 - 18:00
georganiseerd door Donner

Anton Slotboom gaat in gesprek met Sierd de Vos over zijn bijzondere kijk op de voetbalwereld. Aansluitend signeert hij zijn boek.

  • Entree: Toegang vrij
  • Locatie: Donner podium

De belevenissen en anekdotes van Sierd in zijn lange loopbaan als televisiemaker en commentator bieden een bijzondere kijk op de voetbalwereld. Van een man die lang geleden al wist dat gewoon niet goed genoeg is. En die uitgroeide tot cultheld met zijn unieke optreden in VI Oranje tijdens het WK 2014 in Brazilië. En met eigen termen als 'koekoek' en 'ratatatata....Ronaldo'.
Hij kreeg al snel de bijnaam El Sierd door zijn aanwezigheid en opgedane kennis in de Spaanse Primera División. Na zijn vele commentaren uit een voetbalgek Spanje weet een ieder dankzij Sierd waar te gaan eten. In zijn show Bodega El Sierd vertelt hij hier bij Ziggo Sport Totaal ook wekelijks over.
Een boek vol met niet te missen verhalen van Sierd over de (Spaanse) voetbalwereld en de grote, bekende Spaanse voetbalsteden: Madrid, Barcelona, Sevilla, Valencia en Málaga. Een echte aanrader voor iedereen die een Spaanse (voetbal)stedentrip gaat maken.