0

Workshop over verhalen verzinnen met en voor kinderen!

Workshop over verhalen verzinnen met en voor kinderen!
za 31 oktober 202014:30 - 16:00
georganiseerd door Donner

Zaterdag 31 oktober geeft Jeugdboekenschrijver Marco Kunst in onze winkel een workshop over verhalen verzinnen met en voor kinderen!

  • Entree: 14:30 | toegang gratis - reserveren verplicht
  • Locatie: Boekhandel Donner | Coolsingel 129 | Rotterdam

VerhaalKannibaal

Je kunt overal een verhaal van maken: alles wat je ziet of hoort, kan het begin zijn van een mooi, grappig of griezelig verhaal! Maar hoe begin je? Hoe doe je dat? En hoe maak je samen met anderen een verhaal? Om op te warmen beginnen we met miniverhaaltjes en daarna verzinnen we samen een Giga-griezel-grappig-gruwel-verhaal of misschien wel een Mega-mooi-maf-monster-verhaal… of Tien Kleine Gekke Sprookjes!

Marco Kunst schrijft al jaren veelgeprezen kinderboeken - grappige, griezelige, gekke en ontroerende. Hij kan dus als geen ander vertellen over het verzinnen van verhalen.

Zijn allernieuwste, en prachtige boek heet Het verlangen van de prins en gaat over de jongen Lode en een schip dat al eeuwen achtervolgd wordt door De Woede van de Prins… 

De workshop begint om 14:30 en is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar

Let op: vanwege Corona zorgen wij dat er voldoende afstand wordt gehouden. Tussen het publiek onderling, maar ook tussen publiek en schrijver. Ook werken wij met intekeningen dus het kan zijn dat dit evenement vol raakt. Geef daarom tijdig door dat u wilt komen en met hoeveel kinderen en volwassenen!

meld u hier aan