0

YA Book Club extra: Lara Avery – Het geheugenboek

YA Book Club extra: Lara Avery – Het geheugenboek
za 13 mei 201711:00 - 13:00
georganiseerd door Donner

Op zaterdag 13 mei hebben we een zeer speciale editie van onze YA Book Club. We gaan namelijk Het geheugenboek van Lara Avery bespreken, dat onlangs verscheen bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Het is een prachtige roman over een meisje dat langzaam haar geheugen kwijtraakt en hierdoor alles opschrijft. Ook zullen we een half uur gaan skypen met Lara Avery!

  • Entree: Toegang gratis | aanmelden voor dit evenement via donnerya@gmail.com
  • Locatie: Donner podium

Ze zeggen dat ik alles zal vergeten. Dus schrijf ik om te herinneren…

Het geheugenboek van Lara Avery zal gegarandeerd je hart breken. Houd je zakdoekjes maar klaar!Het perfecte boek voor fans van John Green, Jennifer Niven en Gayle Forman 

De 17-jarige Sammie weet precies wat ze wil: met de hoogste cijfers haar eindexamen halen en het kleine plaatsje waar ze woont voorgoed de rug toekeren. Dan hoort ze dat ze een zeldzame ziekte heeft die haar herinneringen van haar zal stelen. En zo wordt het geheugenboek geboren. Sammie schrijft aan haar toekomstige zelf: over waar ze haar studieboeken opbergt, op wie ze verliefd is en wie haar hart heeft gebroken, en over haar oude jeugdvriend die er alles aan doet haar aan het lachen te maken, en haar tot het einde toe te steunen...

We beginnen om half 12 en zullen rond 12 uur verbinding maken met Avery. Hoewel het leuk is als je het boek gelezen hebt, is dit niet per se nodig. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd!

Let op: aanmelden voor dit evenement via donnerya@gmail.com

Lara Avery wilde rechten gaan studeren, maar kwam algauw tot de ontdekking dat ze liever schrijft. Onlangs schreef Booklist dat Lara ‘een stem is om in de gaten te houden’. Ze woont in Minneapolis (Minnesota), waar ze schrijft voor het literaire tijdschrift Revolver.