0

Zaterdag 11 februari staat Donner in het teken van de Liefde!

Zaterdag 11 februari staat Donner  in het teken van de Liefde!
za 11 februari 201714:00 - 16:00
georganiseerd door Donner

Hetty van Aar, bekend van de meidenboeken For Girls Only, presenteert samen met coauteur Danny de Vos haar nieuwe boek uit deze serie: "Yelien en Blue boy". Aansluitend gaan we Valentijnskaarten maken met Ruthje Goethals.

  • Entree: Toegang vrij
  • Locatie: Donner podium

Samen met Danny de Vos, de coauteur van dit nieuwste deel, komt Hetty vertellen, voorlezen, vragen beantwoorden en signeren. Ook kun je op de foto met een levensgrote kartonnen versie van de FGO karakters. En tot slot gaan we Valentijnskaarten maken met Ruthje Goethals, die ook de mooie covers van de boeken verzorgt.

Je bent welkom op zaterdag 11 februari van 14:00 tot 16:00 bij het podium in onze boekwinkel. Leeftijdsindicatie: 10 tot 13 jaar.

 

Hetty van Aar

Hetty van Aar (1948) verhuisde toen ze drie jaar was ze naar Noord-Brabant. En daar woont ze nu nog steeds, met haar man en zes kinderen, hoewel ze tussentijds een paar jaar in het Midden-Oosten heeft gewoond.

Zodra ze kon lezen, las ze alles wat ze te pakken kon krijgen. Op de middelbare school begon ze met het schrijven van gedichten en schreef ze hele dagboeken vol, die ze later allemaal weer verscheurde. Na de Opleiding voor Kleuterleidster ging ze verhalen schrijven voor haar eigen klas, tot ze stopte met werken omdat ze zelf kinderen

 
© Danker de Rijke

Danny De Vos

Danny De Vos is geboren met een pen in zijn mond. Na een klinkende overwinning in Juf Greta’s Grote Opstelwedstrijd bleef het vier decennia ondraaglijk stil.
Vier kinderen later is er eindelijk de debuutroman ‘Hoe Napoleon zijn verjaardag vierde’.

Ruthje Goethals

Mijn naam is Ruimle, beter bekend als Ruthje Goethals.
Vijf jaar lang werkte ik met veel liefde voor VTM, VTMKZOOM, ZEPPE & ZIKKI, Vitaya, 2BE, ... Sinds januari 2016 werd het tijd voor een volgende stap: mijn eigen bedrijfje. Ik hou van: lachen, frambozen, palmbomen, flamingo's, ijsjes (liefst frozen yoghurt), ballonnen, confetti, cactussen, fietsen door de straten van Gent, regenbogen, accordeon, asperges, verkleedfeestjes, ...