• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Auswirkungen des Zusatzes von Acerola-Resten auf die Eigenschaften von Joghurt

Anna Emanuelle Soares Tom�, Severina de Sousa & Juanne Queiroz Farias

Auswirkungen des Zusatzes von Acerola-Resten auf die Eigenschaften von Joghurt
Auswirkungen des Zusatzes von Acerola-Resten auf die Eigenschaften von Joghurt

Auswirkungen des Zusatzes von Acerola-Resten auf die Eigenschaften von Joghurt

Anna Emanuelle Soares Tom�, Severina de Sousa & Juanne Queiroz Farias

Paperback | Duits
  • Leverbaar, levertijd is 10-15 werkdagen
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 49,95
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Specificaties

  • Uitgever
    Verlag Unser Wissen
  • Verschenen
    feb. 2024
  • Bladzijden
    64
  • Genre
    Functionele analyse en transformaties
  • Afmetingen
    229 x 152 x 4 mm
  • Gewicht
    104 gram
  • EAN
    9786207188062
  • Paperback
    Paperback
  • Taal
    Duits