0

BAUT

8 jaar verhalen, 7 pop-uprestaurants en 100 typische BAUT-gerechten

Michiel van der Eerde

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen mogelijk op vooraf afgesproken tijdslot.
€ 35,00
Omschrijving

BAUT staat voor: rauw, rebels, eigenzinnig en bovenal - tijdelijk. Chefkok en eigenaar Michiel van der Eerde zette met zijn spraakmakende BAUT-concept dé standaard voor pop-uprestaurants in Nederland. Met het credo 'underpromise and overdeliver' weet Van der Eerde met zijn team een trouwe groep BAUT-fans én nieuwe gasten steeds opnieuw te verrassen.
Van de alom geprezen steak tartaar met baconmayonaise en Aziatische oesters tot sticky toffee met crème fraîche-ijs en de beroemde BAUT-cocktails (zoals de 'Man bun machine gun'). Al deze bijzondere recepten én verhalen over 8 jaar BAUT komen samen in dit unieke kookboek.

Michiel van der Eerde deed zijn kennis en ervaring als kok op in de topgastronomie bij onder meer La Rive** (Amstel Hotel), De Hoefslag*, Bokkedoorns** en Oud Sluis***. Hij was eindverantwoordelijk voor verschillende horecaconcepten zoals Envy, Mazzo, Nevy, Nomads en Supperclub. Van der Eerde was in 2015 en 2016 samen met topkok Robert Kranenborg en foodjournalist Marcus Polman presentator en jurylid van het programma Masterchef Holland.



Michiel van der Eerde deed zijn kennis en ervaring als kok op in de topgastronomie bij onder meer La Rive** (Amstel Hotel), De Hoefslag*, Bokkedoorns** en Oud Sluis***. Hij was eindverantwoordelijk voor verschillende horecaconcepten zoals Envy, Mazzo, Nevy, Nomads en Supperclub. Van der Eerde
was in 2015 en 2016 samen met topkok Robert Kranenborg en foodjournalist
Marcus Polman presentator en jurylid van het programma Masterchef Holland op SBS6 in 2015-2016 (120 afleveringen). Naast Bar Baut is hij ook eigenaar van Restaurant C. dat is gevestigd in het pand waar de allereerste baut de deuren
opende.

Specificaties
  • Uitgever
    Fontaine Uitgevers
  • Druk
    1
  • Verschenen
    nov. 2020
  • Bladzijden
    256
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    266 x 206 x 24 mm
  • Gewicht
    1255 gram
  • EAN
    9789059566361
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

De snelle bakplaat

De snelle bakplaat

Rukmini Iyer
€ 15,00
Een boek over brood

Een boek over brood

Issa Niemeijer
€ 30,00
De Banketbakker

De Banketbakker

Jonah Freud
€ 35,00
Voeding & Immuunsysteem

Voeding & Immuunsysteem

Marjolein Dubbers
€ 15,99