• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

De achilleshiel van allergie

Wat is voedselallergie, waar komt het van en is het te verslaan

Harry Wichers

Alle bindwijzen en edities

  • Paperback

    2018

    € 24,95

De achilleshiel van allergie

Wat is voedselallergie, waar komt het van en is het te verslaan

Harry Wichers

Paperback | Nederlands
  • Op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 24,95
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Wie kent niet het verhaal van Achilles, de onkwetsbare held uit de Griekse mythologie die tóch een zwak puntje had dat hem uiteindelijk velde. Dat lijkt een analogie met voedselallergieën, waar ook geen kruid tegen gewassen leek. Vermijden is vaak de belangrijkste 'therapeutische' optie. Helaas blijkt 'vermijden' van allergenen regelmatig te mislukken. In het ergste geval heeft dat dramatische gevolgen. Maar net als bij Achilles, lijkt het erop dat allergieën tóch zwakke punten hebben, en écht aangepakt kunnen worden! In dit boek wordt op een toegankelijke en voor niet-specialisten begrijpelijke manier uiteengezet wat allergieën zijn, maar ook wat we er niet toe rekenen (allergieën en toch-niet-allergieën lijken soms bedrieglijk veel op elkaar!). Het is geen naslagwerk of zelfhulpgids. Het gaat in op waar de oorzaken van (vooral voedsel-)allergieën lijken te liggen en wat de veroorzakers zijn. Daarnaast komen de benaderingen aan bod om het leven van allergische mensen aangenamer en veiliger te maken. Er lijkt licht te gloren aan het einde van de zo lang zo duistere tunnel. Harry Wichers is een biochemicus met een bijzondere interesse in immunologie. Hij is geen arts of ervaringsdeskundige. Via zijn werk probeert hij een bijdrage te leveren aan het terugdringen en beheersbaar maken van de schijnbaar toenemende allergieproblematiek, door de voedingskundige en voedseltechnologische dimensie te onderzoeken.

Harry Wichers is een biochemicus met een bijzondere interesse in immunologie. Hij is geen arts of ervaringsdeskundige. Via zijn werk probeert hij een bijdrage te leveren aan het terugdringen en beheersbaar maken van de schijnbaar toenemende allergieproblematiek, door de voedingskundige en voedseltechnologische dimensie te onderzoeken.

Specificaties

  • Uitgever
    Wageningen Academic Publishers
  • Druk
    1
  • Verschenen
    dec. 2018
  • Bladzijden
    184
  • Genre
    Dieetkunde en voeding
  • Afmetingen
    211 x 149 x 13 mm
  • Gewicht
    350 gram
  • EAN
    9789086863327
  • Paperback
    Paperback
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Lijnen helpt niet

Lijnen helpt niet

Anita Pauls
€ 18,99
Het carb-cycling dieet

Het carb-cycling dieet

Derp Boeken
€ 14,99
GEWICHTSVERLUST MIT GENUSS:

GEWICHTSVERLUST MIT GENUSS:

Erika Walter
€ 15,91
Leicht gemacht Band 02: Abnehmen

Leicht gemacht Band 02: Abnehmen

Sybille Disse
€ 27,90