Omschrijving
Een inspirerende verzameling van meer dan 160 verrukkelijke klassieke Griekse recepten met populaire en traditionele ingrediënten. Met alle soorten gerechten, van eenvoudige mezze, zoals Hummus en Gebakken inktvisringen, tot feestelijke maaltijden, zoals Moussaka en Vis in filodeeg. De inleiding beschrijft de geschiedenis en eetcultuur van Griekenland, de overvloed aan verse ingrediënten en de methoden voor de voorbereiding en bereiding. Eenvoudige stapsgewijze aanwijzingen met foto’s zorgen voor perfecte resultaten. Meer dan 700 kleurenfoto’s, met prachtige foto’s van alle bereide gerechten. Volledige informatie over de voedingswaarde van elk gerecht.
Wie (nog) niet weet dat de Griekse keuken heel wat meer inhoudt dan moussaka, olijven en feta, zou deze uitgave moeten lezen. Alles wat van belang is, wordt uit de kast gehaald. Verder is er informatie over specifieke producten, ondergebracht in een aantal hoofdstukjes. De gerechten, te beginnen bij de mezze en eindigend bij de zoetigheden, worden uitgebreid beschreven. Elk recept beslaat een volledige bladzijde en behalve een foto van het eindresultaat staan er ook instructiefoto's bij.