• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

De sensaties van smaak

de wetenschap achter hoe we proeven

Bob Holmes

Alle bindwijzen en edities

  • E-boek

    2017

    € 9,99

De sensaties van smaak

de wetenschap achter hoe we proeven

Bob Holmes

E-boek
| Nederlands | Digitaal watermerk
  • Niet leverbaar
€ 9,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

In 'De sensaties van smaak' laat Bob Holmes zien wat er aan de basis ligt van smaak: de chemische, biologische en psychologische processen die plaatsvinden wanneer we eten. Ook kijkt hij mee over de schouders van professionele chef-koks en industriële voedselproducenten, om te zien hoe zij op zoek gaan naar verrassende nieuwe smaakcombinaties en innovaties op kookgebied. Kortom, 'De sensaties van smaak' is een reis langs onze zintuigen die je beleving van eten voor altijd verandert en beantwoordt vragen zoals: Waarom smaken aardbeien zoeter op witte borden? Waarom kun je bij rode wijn het best klassieke muziek luisteren? Welke invloed heeft taal op onze smaakbeleving? Hoeveel smaken en geuren zijn er eigenlijk?

Specificaties

  • Uitgever
    Atlas Contact
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mei 2017
  • Bladzijden
    373392
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • EAN
    9789045027210
  • E-boek
    E-boek
  • Taal
    Nederlands
  • Beveiliging
    Digitaal watermerk

Gerelateerde producten

5 Ingrediënten Mediterraan

5 Ingrediënten Mediterraan

Jamie Oliver
€ 33,99  € 23,99
Briljante bonen

Briljante bonen

Bloeme Burema
€ 30,00
Debbie

Debbie

Debbie de Jong
€ 27,99
Grieks!

Grieks!

Georgina Hayden
€ 27,50