• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Effects of adding acerola residue on yogurt characteristics

Anna Emanuelle Soares Tom�, Severina de Sousa & Juanne Queiroz Farias

Effects of adding acerola residue on yogurt characteristics
Effects of adding acerola residue on yogurt characteristics

Effects of adding acerola residue on yogurt characteristics

Anna Emanuelle Soares Tom�, Severina de Sousa & Juanne Queiroz Farias

Paperback | Engels
  • Leverbaar, levertijd is 10-15 werkdagen
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 49,95
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Specificaties

  • Uitgever
    Our Knowledge Publishing
  • Verschenen
    feb. 2024
  • Bladzijden
    60
  • Genre
    Functionele analyse en transformaties
  • Afmetingen
    229 x 152 x 4 mm
  • Gewicht
    100 gram
  • EAN
    9786207188055
  • Paperback
    Paperback
  • Taal
    Engels