• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Meat Pies

An Emerging American Craft

Brian Polcyn & Michael Ruhlman

Meat Pies
Meat Pies

Meat Pies

An Emerging American Craft

Brian Polcyn & Michael Ruhlman

Hardback / gebonden | Engels
  • Nog niet verschenen, verwacht op 18 nov. 2024
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 41,95
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

From the innovative team behind Charcuterie, a cookbook featuring 90 recipes for savoury pies—meat pies, vegetable pies, turnovers, vol-au-vents—and their accompaniments

Brian Polcyn has owned and operated many of Detroit’s finest restaurants and is the coauthor, with Michael Ruhlman, of Charcuterie; Salumi; and Pâté, Confit, Rillette. He has served on the full-time faculty of the Schoolcraft College Culinary Arts program since 1997. Michael Ruhlman has written and coauthored many cookbooks, including The Book of Cocktail Ratios. He lives in New York City and Providence, Rhode Island.

Specificaties

  • Uitgever
    WW Norton & Co
  • Verschenen
    nov. 2024
  • Bladzijden
    240
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    254 x 203 mm
  • EAN
    9780393541717
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Engels

Gerelateerde producten

Debbie

Debbie

Debbie de Jong
€ 27,99
Grieks!

Grieks!

Georgina Hayden
€ 27,50
Hete kolen compleet

Hete kolen compleet

Jeroen Hazebroek
€ 36,99
Book of Bacon

Book of Bacon

Jord Althuizen
€ 34,99