0
MMS
MMS

MMS

ziektes eenvoudig genezen

Leo Koehof, Jim Humble & W. Storch

Hardback / gebonden | Nederlands
 • Tijdelijk niet leverbaar. Leverdatum is onbekend.
 • Niet op voorraad in onze winkel
€ 22,90
Omschrijving

MMS - ZIEKTES EENVOUDIG GENEZEN

Het nieuwe en lang verwachte boek over MMS met de nieuwste handleidingen.

Jim Humble heeft na het publiceren van zijn boek niet stil gezeten. Onvermoeibaar heeft hij verder gezocht naar mogelijkheden om het innemen van MMS voor de mensen zo aangenaam mogelijk te maken. In die korte periode waarin ik een intensief kontakt met deze grote mensenvriend had, kon ik veel van hem leren en ik moet eerlijk toegeven dat Jim Humble een grote positieve invloed op mijn leven heeft gehad.

Jim Humble schrijft over dit boek

Leo Koehof, de schrijver van dit boek, heeft geruime tijd samen met mij doorgebracht in verschillende delen van de wereld. Eerst was hij enkele weken bij mij op bezoek in Malawi in Oost Afrika en daar bestudeerde hij het werk in een kliniek, waar MMS werd gebruikt om bij vele mensen met HIV/AIDS hun toestand te verbeteren. Daarna volgde hij een door mij gegeven cursus in de Dominikaanse Republiek - hoewel hij zelf al vele mensen in Mozambique had behandeld.

Het lezen van dit boek heeft mij ervan overtuigd, dat het zeer zorgvuldig en met veel deskundigheid is geschreven. Ik moet erkennen dat het in verschillende opzichten beter is geschreven dan mijn eigen boeken over MMS.

Hoewel MMS een eenvoudig product is dient men wel over de nodige kennis te beschikken om van die eenvoud gebruik te maken.

Leo heeft de verschillende aspecten van MMS verduidelijkt in eenvoudige en voor een leek begrijpelijke bewoordingen, waardoor de strekking bijzonder gemakkelijk overkomt.

Ik adviseer u dan ook dit boek snel door te lezen maar wat belangrijker is, dat u begint MMS voor uzelf en uw familie te gebruiken. Laat ons alstublieft de resultaten weten.

Jim Humble


Auteur Leo Koehof wil met dit boek zoveel mogelijk mensen bereiken om hen het met chloordioxide verrijkte water zelf te laten maken en te gebruiken om zodoende de eigen gezondeid te verbeteren.
Wanneer het chloordioxidewater door middel van inname in het lichaam komt kan het door het organisme als lichaamsvocht opgenomen worden. Hier ontwikkelt het uiteindelijk ook zijn desinfecterende werking ten opzichte van bacteriën, virussen, protozoën en schimmels.

Het boek van Leo Koehof zal ertoe bijdragen, steeds meer mensen enthousiast te maken om chloordioxidewater te drinken en ook te gebruiken om de kwaliteit van zowel het intercellulaire vocht als van het drinkwater te verbeteren.

Dr.-Ing. Wolfgang Storch, Hermsdorf/Duitsland.

Specificaties
 • Uitgever
  Jim Humble Uitgeverij
 • Druk
  1
 • Verschenen
  jul. 2010
 • Bladzijden
  156
 • Genre
  Gezondheid
 • Afmetingen
  242 x 167 x 15 mm
 • Gewicht
  589 gram
 • EAN
  9789088790058
 • Bindwijze
  Hardback / gebonden
 • Taal
  Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Je kunt het maar één keer doen

Je kunt het maar één keer doen

Barbara van Beukering
€ 20,99
Abdelhak Nouri

Abdelhak Nouri

Khalid Kasem
€ 21,99
De keuze

De keuze

Edith Eva Eger
€ 12,99
Pijn verlichten met yoga

Pijn verlichten met yoga

Antje Schulze
€ 7,95
Blondjes Beleggen Beter

Blondjes Beleggen Beter

Janneke Willemse
€ 20,00