• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Prevention and control of microbiological hazards in fresh fruits and vegetables – Parts 1 & 2: General principles

Meeting report

World Health Organization

Prevention and control of microbiological hazards in fresh fruits and vegetables – Parts 1 & 2: General principles
Prevention and control of microbiological hazards in fresh fruits and vegetables – Parts 1 & 2: General principles

Prevention and control of microbiological hazards in fresh fruits and vegetables – Parts 1 & 2: General principles

Meeting report

World Health Organization

Paperback | Engels
  • Nog niet verschenen, verwacht op 3 jun. 2024
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 63,50
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Fruits and vegetables constitute a crucial component of a healthy diet. However, they have consistently been implicated in food safety incidents related to microbiological hazards. This meeting addressed pertinent measures for controlling microbiological hazards in fresh, ready-to-eat and minimally processed fruits and vegetables.

Specificaties

  • Uitgever
    Food & Agriculture Organization of the United Nations (FAO)
  • Verschenen
    mei 2024
  • Bladzijden
    154
  • Genre
    Voedselveiligheid
  • Afmetingen
    297 x 210 mm
  • EAN
    9789251383407
  • Paperback
    Paperback
  • Taal
    Engels