• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Rijs

De reis van thuisbakker naar ambachtelijk brood

Jan Bronswijk, Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2023

    € 34,99

Rijs

De reis van thuisbakker naar ambachtelijk brood

Jan Bronswijk, Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 34,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

De inhoud van dit boek ligt te wachten op haar lezers onder een rijsdoek. Onder dit doek liggen alle ingrediënten om echt ambachtelijk brood te maken. Het enige wat we van je vragen is misschien wel het belangrijkste ingrediënt: tijd.

De Bakker, de Chef & de Schrijver Jan, Leonard en Jeroen: Een broodbakker, een chef die brood bakt en een broodschrijver. De meester in het broodvak is Jan, hij benadert brood vanuit de professionele bakkerij, maar gaf de laatste jaren ook les aan particulieren. Leonard is van oorsprong de restaurant kok, een allrounder in de keuken. Hij bakt in zijn workshopruimte en is de chef van Pure Passie On Tour. Jeroen is (bewust) de eeuwige hobbyist, gespecialiseerd in buitenkoken en runt Het Kookvuur. Hij zoekt thuis in zijn eigen tempo dingen tot de kern uit, met hulp van een Big Green Egg op het balkon en een Miele-oventje. De samenwerking ontstond in 2013. Een jaar voordat ‘Hete Kolen’ verscheen, het eerste boek van Jeroen en Leonard over het gebruik over kamado’s. Voor de broodrecepten vroeg Leonard hulp aan zijn vriend Jan Bronswijk, een vijfde generatie ambachtelijk bakker uit het Westland. ‘Hete Kolen’ werd een groot succes en wordt nog steeds in vier talen over de hele wereld verkocht. Daarna volgden meer barbecue boeken van de chef en de schrijver, altijd inclusief broodrecepten op basis van de kennis van Jan. In 2020 had zich het idee gevormd om Jan wat meer in het zonnetje te zetten en om brood de hoofdrol te laten spelen. Het resultaat is RIJS. We zijn er trots op en wensen je veel bakplezier!

Specificaties

  • Uitgever
    A Posteriori Uitgeverij
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mei 2023
  • Bladzijden
    192
  • Genre
    Cadeau & kantoor
  • Afmetingen
    276 x 219 x 23 mm
  • Gewicht
    1030 gram
  • EAN
    9789083324548
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands