• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
Werken met wild
Werken met wild

Alle bindwijzen en edities

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Niet leverbaar
€ 34,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof.
De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt Werken met wild allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees.

- Technieken om wild uit te benen, van fazant tot edelhert
- Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
- Heldere stap-voor-stapfoto's
- Van klassiek bereidingen tot moderne gerechten



Peter Klosse is eigenaar van Hotel De Echoput in Apeldoorn en oprichter van de Academie voor Gastronomie. Klosse benadert de begrippen smaak en proeven op een wetenschappelijke manier. Hij publiceerde meerdere boeken en ontwikkelde het moderne smaakdenken dat inmiddels overal wordt toegepast. De chefs Theus de Kok en Peter Paul van den Breemen werken al jaren voor De Echoput en zijn wildkenners pur sang.

Specificaties

  • Uitgever
    Carrera culinair
  • Druk
    1
  • Verschenen
    sep. 2015
  • Bladzijden
    288
  • Genre
    Algemene kookkunst en recepten
  • Afmetingen
    287 x 249 x 30 mm
  • Gewicht
    1651 gram
  • EAN
    9789048826810
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Chez Bijdendijk

Chez Bijdendijk

Joris Bijdendijk
€ 34,99
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€ 27,50
Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien Wekking
€ 26,99
Zeeuws Bakboek

Zeeuws Bakboek

Judith den Boer
€ 23,95